Selecteer een pagina
Op het randje van Haarlem, bijna Heemstede, staat dit te gekke huis van Karin en haar gezin. Bestaande uit: Karin (41), Vincent (37), Bo (9 jaar) en Lou (6).
Het is een jaren zeventig woning, van 160 vierkante meter, met een hele toffe groene tuin erbij. Een soort surfer’s home in Haarlem. Ze wonen er nu sinds oktober 2016, dus bijna twee jaar.

De grote pui zat er al in en dit geeft het gezin de mogelijkheid buiten naar binnen te halen. Zeker in de zomer staat de pui dan ook elke dag helemaal op, wat een goeie verbinding tussen buiten en binnen geeft. Het liefst lopen ze de hele zomer op blote voeten en het is dan ook erg fijn dat de houten vlonder die in de voortuin aangelegd is op gelijke hoogte is als de vloer van de woonkamer.

In de hangstoel met een kopje koffie s’ochtends is een fijn moment voor Karin.

En s’avonds zitten ze het liefst op de leren bank met zicht op de tuin (en de tv).

Karin hecht het meeste waarde aan spullen met een speciale herinnering. Zo nam ze een lege tube handcream mee van haar inmiddels overleden vader. Die zal altijd mee verhuizen.

Beneden had veel een likje verf nodig. Boven is alles gestuukt en ze hebben toen ze er kwamen wonen de badkamer grondig aan gepakt.

 In het door Karin genoemde “Oostenrijkse hoekje” zitten ze in de winter vaak gezellig.

Achter de keuken, bevindt zich de speelkamer van de kinderen. Wat fijn: zo’n aparte ruimte! Zo kunnen Karin en Vincent met vrienden aan tafel gezellig kletsen en de kinderen chillen in de speelkamer.

Toen ze kwamen kijken voor het eerst, vielen ze voor dit mooie trappenhuis.
De badkamer heeft mooie sfeervolle tegeltjes. Er is ook 1 “story tiles” tegeltje tussen geplaatst, voor een speels effect.

The master bedroom….

Dochter Lou heeft een prachtige roze kamer. Ze wilde een roze muur met gouden stippen. Nou: dat kon geregeld worden! En dat is het dus ook geworden.
Dochter Bo heeft ook een hele leuke kleurrijke kamer. Stoer ook wel, vooral door de surfplank die tegen de muur staat.

Ook de werkkamer van Karin is boven. Hier werkt ze aan de mooie kraamboxen die ze verkoopt onder de naam: Beer & Ka. 

all pictures: @enstijl
Ook de haarbanden die ze maakt, verzint en maakt ze allemaal in deze werkkamer.

De favoriete woonadresjes van Karin zijn:
Home Stock, Kwantum, marktplaats en de kringloopwinkel, webshop wonen met lef, sissy boy, van Dijk & Co en H&M Home.

Over tien jaar hopen ze nog steeds in dit heerlijke huis in Haarlem te wonen. En geef ze eens ongelijk! De inrichting is een goeie combi tussen Karin en Vincent en het huis voelt voor hen aan als die ene spijkerbroek die precies helemaal goed zit. “The perfect fit”. Er zijn nog wel wat projectjes die ze willen doen (zoals de achtertuin aanpakken, de speelkamer opknappen en een extra etage maken wat dat het domein van Karin en Vincent zou worden), maar dat wordt eerst hard sparen of de loterij winnen. Qua huis hebben ze die loterij in ieder geval zeker gewonnen!

Bedankt voor de gastvrijheid!

Liefs, Sanne