Selecteer een pagina
Ik ben inmiddels nu 19 weken en een beetje zwanger. M’n energie komt weer, gelukkig, een heel klein beetje terug. Al zou ik nog wel elke dag her en der dutjes kunnen doen hoor! 
M’n buik groeit bij dit tweede kindje enorm. Mensen denken dat ik al een stuk verder ben. Ik laat het ook zien. Geen zin meer om het te verbergen in de vrij wijde kleding die ik normaal gesproken altijd draag en waar je eventueel nog net een buikje in kan verstoppen: nee, nu draag ik strakke shirts en soms nog met kleur ook! Het moet niet gekker worden! 
Dus volgens mij denkt iedereen dat ik al bijna moet bevallen, maar nee hoor, dat is nog wachten tot november…. zo lang
Nog…. pffff…. Een vakantie in Italië zit er aan te komen. Zonder rose op een terrasje. Zonder gin tonics bij de tent. Grrr…. maar goed. Ik hoef niet m’n huik in te houden aan het zwembad! Scheelt! 
We gaan met de auto…. En dat is dus heel lang rijden. Dus ik hoop dat ik dat een beetje trek. Gelukkig doen we het in drie etappes. Ik ben benieuwd! 
Ik heb de afgelopen weken wat yoga/Pilates lessen gevolgd bij verloskundigen Praktijk onder de Linden. Dat kan daar ook nog namelijk! Echt ideaal: alles onder hetzelfde dak. Ik kan dan eventjes een uur best wel ontspannen (vind ik heel moeilijk….) en he. Even een uurtje voor mezelf, wat ook niet verkeerd is…. Bo is soms echt wel vermoeiend. Hij is echt toe aan school denk ik…. Hij is toch vaak smiddags wel moe en zou dan eigenlijk een moeten gaan slapen. Maar hij dort al hel lang geen middag slaapjes meer. Vanaf dat hij 1,5 was niet meer. Maar hij heeft het dus wel nodig. En als hij moe is, is het echt een heel ander persoon. Een wereld van verschil…. Maar goed: een uurtje voor mezelf is niet verkeerd! Dus ik doe ook niet echt mee met de yoga, ik slaap gewoon, op de yoga mat…. Nee hoor…. Niet alleen maar…. 

We hebben ook de 20 weken al gehad. Zo fijn dat praktijk onder de Linden veel echo’s biedt in het premium pakket waar ik voor gekozen heb tijdens deze zwangerschap. Ik ben daardoor veel meer op de hoogte hoe het met de baby gaat en dat stelt gerust. De vorige zwangerschap was ik panisch over ongeveer alles. Dat is nu wel minder. Ook omdat het de tweede is natuurlijk. Maar zeker ook omdat ik meer afspraken heb en ze echt goed de tijd nemen daar voor mij. Met al m’n vragen en spanningen. 


Nu dus zwanger op vakantie. Ik houd jullie op de hoogte! Ciao! (Dat is Italiaans, vast beetje oefenen he) 

Liefs, Sanne