Selecteer een pagina
Ik heb een soort (hele rommelige) zithoek gemaakt waar we tv kunnen kijken. Een soort van woonkamer. Hier komt over een tijdje, als we naar de garage kunnen verhuizen, een “chill kamer” voor ons. Voor papa en mama. Zonder speelgoed van de kinderen enzo (eens kijken of dat lukt….).
In de garage wordt er druk geklust. Er is een afvoer voor de wc (ook wel handig). Aankomende week worden de muren (als het goed is) dicht gemaakt. Dan zijn ze dus klaar om gestuukt te worden. Dat zal (hopelijk) al zoveel schelen.
De vloer wordt steeds droger en droger. We hebben er een ademende stukloper overheen gelegd, zodat de vloer niet kan beschadigen. Er moet namelijk eerst een coating overheen, voor we erop kunnen “wonen”. De coating mag pas 6 weken na het storten aangebracht worden…. Dus dat duurt nog wel eventjes.

Mijn pauwenstoel staat in ieder geval al wel. Dat is meer een logistiek probleem hoor. De stoel paste, net zoals de bank, niet door het trappengat naar boven toe….

Hier komt het toilet!

Hier komt de keuken. Ja, die is er nog niet inderdaad.

Het nieuwe, prachtige bad LUV van duravit is er ook al. Dat werd op de dag van de verhuizing geleverd. Het is loodzwaar. En past dus ook niet door het trappengat naar boven. Jeetje…. Niet aan gedacht. We moeten hiervoor dus nu een lift regelen, zodat het door het middelste raam (die open kan) van de eerste verdieping daar naar binnen kan…. Als dat maar goed gaat.

De lades van het vintage kookeiland. Ja, die moeten er ook nog in en deze hoek staat inderdaad ja: totaal vol troep. Zoals het hele huis. Heb zin om er een leuk geheel van te maken. Maar dat kan dus nog niet. Heb ook zin om er mijn verjaardag (ben ook nog volgende week zelf jarig….) te vieren, maar dat kan ook nog helemaal niet…. Balen. Maar ik moet geduld hebben. En dat heb ik dus ongeveer niet. 

Liefs, Sanne