Selecteer een pagina
Het is weer tijd voor een update. Oudejaarsavond hebben we lekker thuis gevierd dit jaar. Vanuit Bo’s kamer konden we heel goed het vuurwerk zien. Wat hij echt prachtig vond. Mari twijfelde nog of hij wel wakker gemaakt wilde worden. Zodra ik het woord “vuurwerk” zei, was hij klaar wakker en er helemaal bij. 

Vorige week is de klusjesman helaas niet geweest, want hij was ziek. We hebben nog even goed naar de begroting gekeken en het geld is wel zo goed als op. De stalen deuren die we wilden plaatsen in de garage, kunnen helaas dus niet doorgaan…. Balen. 
Ook moeten we echt even kijken hoe we de badkamer op de tweede verdieping kunnen pimpen zonder al te veel drastische ingrepen.

Deze week is de hele garage geverfd. De stukloper die op de betonvloer lag hebben we daarom even laten liggen. Maar nu alles gewit is, kan de stukloper eraf en kunnen we dit weekend eindelijk de betonvloer coaten. Het is eigenlijk niet echt een coating die we opbrengen, maar een soort vloeistof waardoor er geen water en vlekken meer in de vloer kunnen trekken, maar het er een soort van op blijft liggen. Een soort impregneren. Als dat opgedroogd is, kan ik eindelijk aankomende week beginnen met inrichten. Jeeh! De bank (van By Sidde) komt aanstaande dinsdag! De speelhoek kan ingericht worden en we hebben een tv voor in de garage besteld. Dan kunnen we er echt gaan wonen!

Hier ben ik wel echt klaar mee: wonen in de troep en de garage die nog niet af is om in te wonen.
Wil gewoon heel graag ermee aan de slag!!

Er is van de week een nieuw kozijn en nieuwe deur geplaatst tussen de garage en de gang naar boven. Daar zat een oude paneeldeur (maar wel een lelijke) tussen, maar voor het beeld is een grotere deur met glas erin (zodat er dan ook weer wat licht door naar binnen komt) een betere oplossing. Die zit erin! Er is ook hard gewerkt aan de kastenwand met de oude deuren. De wc deur zit erin! Dus we kunnen naar de wc beneden in de garage. Het design toilet van duravit (ME by Starck) hangt in ieder geval en dat is toch wel fijn: een mooie pot.
En we hebben nu twee wc’s in huis dus. Wat een luxe! Geen gedoe meer als ik op de wc zit en Bo “super nodig, nu meteen!” moet plassen en bij wijze van spreken mij weg duwt.

Ik heb het wandje met de stalen ramen wit geverfd. Natuurlijk niet helemaal, want daar kon ik weer niet bij. Mari heeft het even met veel tegenzin afgemaakt.

Ook heeft hij van het weekend de pergola van bamboe voor op het dakterras in elkaar gezet. Daar zetten we een ligbed onder, waardoor we in de zomer daar echt een lekker plekje hebben waar we wat schaduw kunnen creëren. 

Ik houd jullie op de hoogte!

Liefs, Sanne