Selecteer een pagina
De zoveelste update jongens, daar ben ik weer!

Er is heel veel gedaan de afgelopen dagen. En het belangrijkste is: we hebben een keuken! Jeeh!

Superkeukens heeft de keuken geplaatst. En wat is het een plaatje zeg!

Maar daar laat ik jullie later meer van zien.

Het is toch altijd afwachten hoe een keuken die je op papier besteld in de ruimte gaat staan waar je de keuken voor ogen had. Blijkt dat dat heel goed staat!

Ook hebben we de vloer kunnen zien. Vandaag hebben we de stukloper weggehaald en de vloer van Molitli is echt geweldig geworden.

Het plafond in de keuken/woonkamer is dichtgezet en gestuukt. De keuken zat er dus al in, dus er is heeeel goed afgedekt en voorzichtig gestuukt.
Ook kwam er gisteren een enorme kast binnen. Deze vonden we bij Loods5 en is perfect voor servies en allerlei andere spullen. Mari heeft de kast samen met de klusjesman in elkaar gezet.

Ook is er nog veel geverfd de afgelopen dagen. Het houtwerk achter (bij de tuin) is geverfd in Pure Black van Vestingh

De muur in de woonkamer kreeg een laag kalkverf  primer in de kleur Mushroom van Vestingh. Daar moet nog een laag overheen.

Het houtwerk en de ensuite deuren in de speelkamer werden geverfd in de kleur: Mushroom van Vestingh.
De muren verfde ik zelf met de kleur: Mushroom. Ton sur ton!

We hebben gordijnen voor opgehangen. Linnen gordijnen, heel mooi in combinatie met de kleur op de muren. Dat is even tijdelijk. De raambekleding van Inside Blinds komt er snel aan en dan gaan we dat meteen ophangen.

Morgen gaan we verhuizen…. Zoveel zin om alles in te richten en aan de slag te gaan met stylen. Mijn pakkie an. Dat begrijp je.
Eindelijk weer lekker los!

Liefs, Sanne