Selecteer een pagina

Tja, we lopen een beetje vertraging op. Door die stomme balken onder de vloer. Die moeten eerst gerepareerd worden voor de vloer kan worden geĂ¯soleerd. 

En de meneer die de isolatie zou gaan doen is ook ziek…. Dus dat schiet ook niet op. Hij was zelfs niet bereikbaar….

Kan er echt slecht tegen merk ik als het dan helemaal niet gaat zoals ik zou willen…. Maar dit is wel zo in iedere verbouwing…. Toch?!

Ik heb hier toch geen invloed op met mijn gepieker, dus eigenlijk kan ik er maar beter mee ophouden, met dat gepieker dus.

Het blijkt dat de isolatie man het pas een week later in zijn agenda had staan, dus dat ze dinsdag 29 december daarmee beginnen. Hopelijk zijn voor die tijd de balken dan gerepareerd.

Dinsdag ben ik voor de keuken helemaal naar Duiven gereden om het apparatuur voor de keuken uit te zoeken. De keuken komt hoogstwaarschijnlijk en hopelijk eind maart. Ik houd het nog eventjes spannend wat het precies gaat worden…. đŸ™‚

Dus dat wordt 1 maand pizza’s en knakworstjes eten. Er zijn wel degelijk veel ergere dingen….! Waarschijnlijk hebben we wel een magnetron, dus echt: daar maak ik me niet zo druk om.

Onze aannemer is in Polen, maar houdt af en toe wel ons op de hoogte van zijn twee mannen die nu nog hard aan het werk zijn in ons huis. Heel fijn!

Maar hoe moeten we deze achterstand van een week nou gaan inhalen?
En hoe laat ik los tijdens zo’n verbouwing? Dat zijn allemaal dingen waar ik dus de hele tijd over na aan het denken ben….

En ondertussen: kerst!

Liefs, Sanne