Selecteer een pagina
Nou, het is weer tijd voor een update! De klusjesman is deze week weer een aantal dagen bezig geweest en het gaat toch wel echt ergens op lijken hier hoor!

Maandag werd er geklust, woensdag werd er geklust en ook donderdag en vrijdag waren er klusjesmannen in huis. Donderdag en vrijdag dus zelfs twee. Onze eigen klusjesman en een klusser van Lexwoont (een hele handige klusdienst waar je je op kan abonneren).

Waar begin je aan he eigenlijk? Met twee kleine kinderen, waarvan 1 een baby, verbouwen thuis…. Handig is anders. Maar goed: we doen het gewoon en we maken er wat van. Vorig weekend werd de vloer gelegd op zondag en zaterdag werd er ook behoorlijk geklust door Mari zelf. Dus ik ben vorig weekend het hele weekend met mijn moeder en de kids op stap geweest. Op zaterdag naar de geitenboerderij (wat overigens echt een aanrader is!), zaterdagmiddag naar de film met Bo en op zondag zijn we naar Artis geweest! Heel leuk allemaal! Dat is dus een leuke bijkomstigheid van het steeds je huis moeten ontvluchten vanwege troep, stof en herrie.

Deze week ben ik tussendoor veel bij m’n ouders thuis geweest en heb ik op onze slaapkamer van 15 vierkante meter gezeten, met baby, kind van 4 en een iPad en twee katten.

Lexwoont, die hier donderdag en vrijdag waren, hebben de kamer van Bo helemaal grijs geverfd (ook houtwerk en het plafond) en dat is echt heel erg mooi geworden! Ook zijn er een aantal lampen opgehangen en zijn de plinten beneden gelegd.

Onze klusjesman heeft de keuken geïnstalleerd, vaatwasser enzo werkend gemaakt en leidingen gemaakt voor het water, de muur tussen de wc en de woonkamer afgemaakt en gestuukt. Het plafond is dicht nu en ook daar zit al een soort stuuk laag op.

Volgende week wordt er nog wat gestuukt en wordt er getegeld in de wc. Ik heb mooie zwarte imitatie zelliges gekocht. Ik ga de muren daarboven waarschijnlijk grijs verven. En zo wordt de wc hopelijk een mini hammam, haha.

Nou staat het hele huis nu nog vol met stukken plaat en gips en gereedschap en troep. Echt niet leuk. Ben er nu wel echt klaar mee.

Bo’s kamer werd grijs.

De keuken werd verplaatst naar de andere kant door Mari en met de klusjesman samen werd ie op die plek gemonteerd.

Kijk wat een ruimte en kijk ook: wat een troep!

De afzuigkap moet nog aangesloten worden. Niet zozeer om te koken (daar heb ik helemaal niet zo’n zin in namelijk), maar wel op Jip met de kinderwagen bij te zetten, zodat ze lekker kan slapen door het geluid van de afzuigkap…. Gelukkig is er ook een app met baby slaap geluidjes (de föhn, de trein en windruis zijn favoriet).

Hier liggen nu dus plinten!

Overal (mooie) troep….


Jip deed tussendoor even een dutje, tussen de plinten en al het gereedschap van de klusjesman.

Maar bijna kan ik weer mooie foto’s maken en de boel stylen en gezellig maken. Maar dat duurt dus nog wel eventjes. Eind volgende week komt het nieuwe, passende, werkblad van ikea. Dan kunnen we kitten achter de keuken (dat zijn klusjes die ik ook nog wel kan) en deze week kan ik ook de wc gaan verven. Het wordt mooi, daar gaat het om en dat moet ik steeds even onthouden!

Ik houd jullie op de hoogte!

Fijne zondag!

Liefs, Sanne