Selecteer een pagina
Nou, het gaat echt de goeie kant op hoor met de verbouwing. Wat hebben we de afgelopen tijd nog allemaal gedaan? De klusjesman heeft de wand tussen de wc en de woonkamer goed dichtgemaakt en een stuklaag erop aangebracht. En ook het plafond is nu dicht. Dat was al een veel beter gezicht meteen! Maar een stukadoor moet het nog wel een keertje overdoen en echt strak maken. Ook moeten we het plafond en een aantal muren opnieuw wit verven…. Ook nog wel even een klus…. Maar dat doen we even over een tijdje denk ik. 

Mari heeft eigenhandig een kast gemaakt onder de trap. We hebben 1 stuk van de keuken ingeleverd en eraf gehaald en dat staat nu onder de trap. Daarboven op is plek voor de magnetron, het koffiezetapparaat en de waterkoker enzo. Dat soort dingen moet je toch ergens kwijt!


Ik heb de kast wit geverfd. Dan doe ik toch ook zelf een beetje mee met de verbouwing!

Mari heeft de afzuigkap aangesloten. Daar gaan we waarschijnlijk (voor de net) nog wel een koof omheen maken. Ook moet ik nog een stuk van de trap wit verven.


We hebben een oud raam (dat vroeger in het muurtje zat tussen het halletje en de woonkamer) geplaatst op de keuken, als een soort afscheiding van de keuken en het zitgedeelte.

Deze week ga ik met L’authentique aan de slag met de muur boven de keuken, maar dat is nog even een verrassing….

Dit weekend gaan we nog aan de slag met een koof op de plek waar de keuken gestaan heeft. Daar zitten nog wat leidingen en stopcontacten die op die manier weg gewerkt moeten worden. Op die koof kunnen we dan meteen wat lijsten met posters enzo kwijt! Handig en mooi (hoop ik). Het begin (het raamwerk) staat al.

Op deze plek naast de eettafel komt de koof….

Ik blijf me verbazen over de troep die het geeft: zo’n verbouwing. En ook kom ik erachter dat ik echt geen opgeruimd persoon ben…. Nee hoor, dat wist ik echt al lang….

Je ziet het: het plafond is voor een deeltje nog niet dicht. Dat gaat de klusjesman deze week doen, als het goed is.

Maar als je dat even niet op de foto zet, is het al heel wat!

Ik kocht een mooie kleinere strelitzia. Dat is ook weer mijn aandeel aan deze verbouwing: styling…. Haha.

Deze week wordt de wc betegeld door de klusjesman. Ik ben ook heel benieuwd hoe dat wordt met de zwarte zelliges tegeltjes (replica dan wel….).

Er moeten echt nog wel best veel dingen gebeuren dus…. Maar afgelopen weekend hebben we wel al een soort mini opnieuw housewarming gehad en iedereen was erg te spreken over de hoeveelheid ruimte die de verbouwing opgeleverd heeft! Ik houd jullie op de hoogte van de vorderingen!

Liefs, Sanne