Selecteer een pagina

Er valt nou niet heel veel te updaten nu meer…. De hele week was Piotr (de aannemer) er niet. Hij was ziek en we hebben eigenlijk niks meer van hem gehoord…. Tot gisteren. Toen kregen we een mailtje. Hij is naar Polen met nier klachten…. Oh jeetje. Wel echt shit voor hem. We maakten ons al helemaal ongerust. Dus wie weet hoe lang dat nog duurt.

Hier ligt het daarom nu een beetje stil. We doen zelf wel kleine dingetjes. Maar de grote dingen zijn toch echt aan de aannemer. We hebben wel de picknicktafel voor voor de deur in elkaar gezet. Veel opgeruimd. Zijn het hele weekend in de weer geweest met de airbnb om die steeds weer klaar te maken voor nieuwe gasten. Dus we hebben zeker niet stil gezeten.

Wel is het nu gewoon een kwestie van los laten…. Het heeft geen zin om me druk te maken om de dingen die nog moeten gebeuren. Doe ik stiekem wel natuurlijk. Maar het heeft geen zin. Dus ik kan het wel een beetje. Dat loslaten. Maar dat komt ook omdat nu de dakmannen klaar zijn en de aannemer met zijn mannen er niet is, er ook geen geluid en herrie en troep en overlast is en ik stiekem best wel geniet van het beetje privacy die we weer terug hebben zo. De steigers zijn dus ook weg, de bouwcontainer ook (ook al moeten we er daar nog wel eentje van bestellen….). Dus het is prima: even een pauze zo.

En dan gaat het weer verder als Piotr weer terug is…. We zullen zien….

Liefs, Sanne