Selecteer een pagina
Het is weer tijd voor een update van de verbouwing hoor!

Wat er de afgelopen week gebeurd is?
Het betoncire van Stone Age is aangebracht. Onze klusjesman ging zelf met het Base Beton van Stone Age aan de slag en dat was goed te doen! Ik koos voor de kleur: jute en het resultaat is prachtig geworden!

Het bad is op z’n plek gezet en aangesloten en ik heb dus voor het eerst in ons fijne Duravit LUV bad. Wow…. Wat heerlijk!

Alle elektra is bijna aangesloten nu, in de garage beneden. Elektricien Arjan van Elektroheren ging op zondag nog even aan de slag. 

De keukenkastjes van ikea staan klaar om op hun plek gezet te gaan worden en we hebben voor het eerst de vloerverwarming aangezet. Die moeten we elke dag wat hoger zetten, langzaam aan, om scheuren in de betonvloer te voorkomen.

De vloer zelf heb ik al een hele tijd niet gezien (want er ligt een laag ademende stukloper overheen). Ben eigenlijk best wel benieuwd hoe de vloer is opgedroogd….

In de garage moet dus echt nog hard aan de slag gegaan worden. Alle wanden moeten echt dicht, er moet een koof gemaakt worden voor het leidingwerk, de keuken moet aangesloten worden. Want de afspraak met de stukadoor staat al…. Die komt aankomend weekend….

Mari heeft dit weekend de houten jaloezieën van Inside Blinds opgehangen op de eerste verdieping wat onze slaapkamer wordt. Ook dat geeft meteen een veel luxer gevoel.

Net voor kerst geven we het jaarlijkse kerstfeest met vrienden…. Bij ons thuis. In de garage. Nou, gaat dat lukken denken jullie?

Liefs, Sanne