Selecteer een pagina

Met de zoveelste update ben ik daar weer hoor. We hebben als gekken gewerkt om de airbnb op tijd af te krijgen voor de eerste gasten. En het is gelukt. Gewoon gelukt! 14 mei sliepen hier de eerste gasten een nachtje bij sleep enstijl. Zo bijzonder. Ik was helemaal kapot echt. Tot 1 minuut voor aankomst van de gasten was Piotr (de aannemer) nog iets aan het zagen. Wat een bloed, zweet en tranen zitten er in. Maar het resultaat mag er behoorlijk wezen.

Mari en ik de avond hebben er zondagavond geslapen. We moeten wel even weten wat we verkopen natuurlijk. Het is een heerlijk rustige plek en de badkamer is echt prachtig geworden. De hele suite is heel mooi geworden eigenlijk. Het precies zoals ik het wilde. Dus kom je ook een keer overnachten?

Eindelijk ook dus deuren boven, die dicht kunnen….

Vrijdag hebben we gevierd dat we de mijlpaal van de airbnb af hebben, weer bereikt hadden. We kunnen de haard nu aan zetten! Dus dat met wijn hebben wij gedaan.

En dit weekend staan er uiteraard gewoon weer een aantal klussen verder nog op de planning. Veel lampjes opgehangen, nog wat geverfd, veel opgeruimd.

Vandaag zijn de dak mannen er voor het laatst. Dan kan morgen (hopelijk) de steiger weg. Dat zal alweer zoveel schelen. Dan staat er nog 1 bouwcontainer (de andere, helemaal super vol) is opgehaald en dat was eigenlijk wel de laatste die we wilden bestellen….

En het grootste nieuws van deze week: we hebben een keuken! Die het helemaal doet! Dus we kunnen vanaf afgelopen maandag weer koken. Zo onwijs fijn. En wat is ie mooi, de keuken van superkeukens…. Echt cool om te zien hoe je ontwerp dan uiteindelijk staat. Het is nog niet af, die keuken ruimte. Dus er moet nog een vloer, zijkanten van de keuken moeten we nog iets op verzinnen (daar zaten eerst muurtjes, die hebben we weggehaald, dus hebben we geen zijkanten…. oeps) en de plinten van de keuken moeten nog geplaatst worden. Ook moet ik er nog aan de slag met mijn verf kwast. Maar: het is nu al prettig er te zijn en te koken. En een glas water te pakken op de begane grond. Wat een luxe zeg!

Dit weekend komen er weer gasten slapen. Dus er is nog wel wat werk aan de winkel. En helaas is de aannemer, Piotr, nu ziek…. Dus even afwachten wanneer ie weer zal verschijnen.

We gaan het zien….!

Liefs, Sanne