Selecteer een pagina

Ja…. Daar ben ik dan weer. Met opnieuw een update van de verbouwing. Zijn jullie het al zat? Ik wel een beetje…. Maar goed, we moeten nog even door. Ze werken hard aan het dak. Mag en moet ook wel…. Want vanaf gisteren, donderdag, werd het weer een stuk minder en is het as we speak onwijs aan het regenen…. Dat kan nog wel eens spannend worden….

Gelukkig hadden ze met het mooie weer alles waterdicht kunnen maken en alle dakpannen eraf gesloopt.

We moeten echt nog even verder met de B&B.. Ik heb alles geverfd hebben in mushroom kalkverf, van vestingh. Ook het plafond. Wel zo mooi, vind ik! Tenminste: nu zit alles in de primer. De kalkverf laag moet er nog overheen.Deze kleur past natuurlijk helemaal bij het fijne Marrakech sfeertje wat ik wil neerzetten. Ik ga het nog eventjes geheim houden hoe het allemaal wordt….

We moeten goed gaan nadenken over toch een manier om dubbel glas te krijgen hier. We willen gaan (misschien) voor voorzetramen. Ik wil het liefst natuurlijk mooie stalen ramen…. Maar goed, daar hebben we echt het budget niet voor. Ook niet voor voorzetramen overigens…. Dus waarschijnlijk moeten we daar gewoon echt nog even mee wachten.

Ik ben echt aan het aftellen tot die dak mannen weg zijn en de aannemer hier ook niet meer elke dag hoeft te zijn. Ik wil mijn huis weer voor mezelf. En de kids ook. Bo was gisteren erg verdrietig omdat zijn hele kamer onder het gruis en stof zat…. En terwijl hij daar fijn aan het spelen was, werd in 1 keer het raam in z’n kamer eruit gehaald door de dak mannen en hij schrok zich helemaal wild. Hij wil ook gewoon weer lekker door het huis kunnen lopen zonder dat er constant geklust wordt. Ik begrijp hem helemaal….

Liefs, Sanne