Selecteer een pagina

Alweer een update? Ja joh, waarom niet?! Er valt alweer best wat te vertellen hoor.

Zo zijn de mannen van Molitli goed op weg. Ze zijn begonnen met …. Ze zijn nog wel even bezig tot eind van deze week sowieso denk ik?

De badkamer in de B&B/guestroom moet eventjes wachten. Dat heeft natuurlijk ook niet de eerste prioriteit…. Al zou ik het heel fijn vinden als we de airbnb zsm kunnen openen, net als de winkel. Dan kan er ook weer wat geld verdiend worden en ik heb er gewoon super, niet normaal veel zin in om te starten. Maar goed: de muren drogen daar niet goed, dus moet4 er eerst nog wat geïsoleerd enzo worden, opnieuw gestuukt en drogen, drogen, drogen. daarna gaat Molitli ook die badkamers doen. Even afwachten wanneer dat is.

De trap moet nog af. Ik ga zelf de trap bewerken met een soort stucco. Als ik puf heb en als we een andere mogelijkheid hebben om op de bovenste verdieping te komen 🙂

Het is alweer maart…. De maand dat we gaan verhuizen. Vanaf 21 maart wonen we hier in dit huis. Best gek!

Volgende week wordt er laminaat gelegd in de woonkamer. Dat wordt ook gelegd in onze slaapkamer (het derde lokaal) en de kinderkamers en overloop boven krijgen ook hetzelfde laminaat. Er moet ook laminaat (iets ander laminaat, namelijk visgraat laminaat van vtwonen) gelegd worden in de hal en de keuken en de B&B. Maar dat moet nog eventjes wachten denk ik….

Dit weekend zijn we aan de slag geweest met verven. Ik heb het dit keer rustiger aan gedaan. En dat is nu wel ietsje beter te doen. Mari heeft (met een beetje hulp van Bo) de muur in het eerste lokaal geverfd. Dat wordt mijn atelier en morgen wordt daar een hele toffe, op maat gemaakte kast (PUUR bouw) geplaatst. Dus er moest voorstrijkmiddel (wallfix) in de kleur Brown Wood van Vestingh op en een laag chalkpaint primer (ook in Brown Wood). We wilden de muur met kalkverf effect doen namelijk. Misschien ga ik dat nog doen, maar voor nu laten we het even bij deze laag. We hadden niet echt meer tijd, en dit is er mooi geworden zo! Morgen even kijken hoe het staat als de kast er tegenaan staat. Dan kijk ik dan of ik alsnog kalkverf lagen wil gaan aanbrengen.

Ook hebben we nog een laag kalkverf (in de kleur velvet fudge van vestingh) aangebracht in Jip’s kamer. Ik vond het toch nog wat te druk. We hebben alleen niet alle muren kunnen doen. Want op een gegeven moment waren die kinderen helemaal klaar en moe en vervelend…. Dat is het onhandige aan klussen met kinderen. Dus we moesten er mee kappen. Aan de andere kant zorgde dat er ook wel weer vol dat ik niet te erg over mijn eigen grenzen ben gegaan gisteren, qua verven. Dus is het nu redelijk te doen op deze maandag qua lichamelijke gesteldheid.

Jip mocht zelf ook helpen….
Stukken beter zo al!

Er is nog zoveel te doen…. Ik laat weer van me horen!

Liefs., Sanne