Selecteer een pagina

Er wordt nog steeds hard gewerkt. Ondanks de sneeuw. Ondanks de gladheid en code rood….. Ze zijn er gewoon. Heel erg fijn natuurlijk! Er is heel hard gewerkt om alle badkamer (onze badkamer, de kids badkamer en de badkamer in de B&B) klaar te maken voor de komst van Molitli. Ze zouden begin deze week beginnen. Maar…. Het was nog niet genoeg “af”. En vooral: nog niet droog genoeg. Het stucwerk was nog niet droog en omdat we nog geen radiatoren hebben hangen, kunnen we de hele handel lastig verwarmen. Dan droogt het natuurlijk voor geen meter….

Ook waren een aantal dingen nog niet goed. Moest er toch nog een laagje ardex op de vloer en was het handiger als het tegelwerk in de kids badkamer al gedaan was. De vloeren moeten echt glad, want elke bubbel of verschil ga je zien. Het laagje dat Molitli aanbrengt is maar 3 mm namelijk. Dus het voorwerk moet goed gebeuren…verDat gaat de aannemer nu allemaal fixen. Zegt ie…. En als het goed is, is dat dan vrijdag helemaal klaar. Zodat alles kan drogen en Molitli ergens halverwege volgende week aan de slag kan.

De factureren stapelen zich ook lekker op…. We moeten echt kijken of we het allemaal gaan halen qua budget. En anders kunnen we bepaalde dingen gewoon helaas niet doen. Zou wel echt zonde zijn. Maar het is niet anders.

Zo moeten er ook nog ramen komen in de voorzetwanden. Zodat we het effect van dubbel glas krijgen. Wel nodig is het, want een stuk duurzamer en hopelijk zijn er dan maandelijks minder hoge kosten. Maar dit wordt wel een grote kosten post….

Dus we moeten maar even berekenen hoe en wat….

Ik heb vloerenleggers geregeld om het laminaat te leggen. Die komen 11 en 12 maart…. Ook dat zal voor het beeld alweer veel doen denk ik. En ik kan vanaf nu langzamerhand eindelijk wat dingen gaan verven. De kamer van Jip wil ik gaan doen. De kamer van Bo is nog niet helemaal gestuukt, dus daar wacht ik nog even mee.

Ik moet echt veel doen en zie er best wel tegen op eigenlijk. Ik trek het lichamelijk eigenlijk niet echt…. En we hebben het geld niet meer om het te laten doen. Dus dat wordt denk ik nog best een beetje afzien de komende tijd….

Ik hou jullie op de hoogte hoor weer!

Liefs, Sanne