Selecteer een pagina

Daar ben ik weer, met een update van de verbouwing. In eerste instantie zouden we 28 februari verhuizen…. Nou, het is maar goed dat we dat wat hebben weten uit te stellen. Want klaar is zeker nog niet.

Nu gaan we 21 maart verhuizen. Dat moet wel echt…. Dus alsnog wordt het spannend wel…. Maar goed: nog vijf weken…. En dan wonen we in ons nieuwe huis.

Wat een bizar idee toch elke keer weer!

Molitli begint morgen met de afwerking van de badkamers (de meubels, de vloer en sommige wanden) en het stuken van een muur in de woonkamer en het sturen van de trap…. Daarvoor moest de aannemer heel veel klaar maken en afmaken. Toen we daar gisteren waren, zagen we dat niet alles al klaar is voor Molitli…. Dus dat baart me wel een beetje zorgen. Ze hebben daarvoor dus nog alleen vandaag. En vandaag is het code rood in heel Nederland, vanwege de gladheid op de weg….

Dus ik hoop maar dat ze later in de ochtend wel aan de slag kunnen daar….

Toen we er zaterdag eventjes waren, waren we wel blij verrast omdat we konden zien dat ze al een aantal muren in onze toekomstige slaapkamer en badkamer gestuukt hadden. Wat is dat toch prettig! Als er gestuukt is heb je meteen zoveel meer het gevoel van dat het een huis aan het worden is! Erg fijn! En dan het mooie weer van afgelopen dagen erbij, de mooie licht inval. Dat maakte me wel blij.

Ze zijn zelfs als met de tegeltjes van Household Hardware begonnen in de kids badkamer.
Ik kan bijna beginnen met het verven in Jip’s kamer….

Maar gisteren had ik dat gevoel helemaal niet meer…. Ik werd een beetje gestresst van alles wat nog moet gebeuren. We komen nu op een punt in de verbouwing dat het aankomt op samenwerken tussen meerdere bedrijven en dat de aannemer dingen moet af hebben zodat een ander weer verder kan…. Dus dat is altijd een lastige.

Ik hoop maar dat het allemaal een beetje goed komt. Ondertussen hebben we ook weer eens een berekening gemaakt en tja: het geld is gewoon op. Dus een aantal dingen die we graag willen zullen toch echt moeten wachten…..

We gaan het zien…. Ik hou jullie op de hoogte!

Liefs, Sanne