Selecteer een pagina

Alweer een update? Ja, er valt veel te delen hoor steeds. De folie zit tegen de wanden aan. Het duurde iets langer dan verwacht…. Dus de muren kunnen nu pas weer dicht. Er komen voorzetwanden tegen aan. En die worden dan gestuukt. Dan moet er nog een laag dubbel glas in voor de ramen. Maar we moeten nog even bedenken wat daar de mooiste en beste optie voor is. Hoop dat de wanden volgende week dicht en klaar zijn en dan zou ik zeggen: laat de stukadoor maar komen hoor! De prioriteit voor de komende weken wordt: het tweede lokaal (wat woonkamer wordt) en het derde lokaal (wat onze slaapkamer en badkamer wordt) afmaken. Dat en zeker ook de zolder verdieping waar de kinderkamers en de kinderbadkmer (met toilet) komen. Op die manier kunnen we er lig wonen als we 28 februari gaan verhuizen…. Hopelijk…. Ook al ben ik nu ook bezig met het veranderen van het plan en willen we de verhuizing wellicht nog even drie weekjes verzetten…. Maar dan moet ik een HELEBOEL gaan omgooien en verzetten en anders plannen….

Ik heb nog even overleg gehad met Molitli of de voorbereidingen (die onze aannemer het) goed gaan. En dat gaat goed. Hij hoopt alleen wel dat het qua tijd goed komt. 15 februari gaan zij beginnen namelijk. De aannemer zegt van wel. Dus ja, daar gaan we dan maar vanuit. Iedereen die door ons nieuwe huis loopt schrikt van wat er allemaal nog moet gebeuren en als ik dan zeg dat we over vier weken daar al wonen…. Ik moet zeggen dat ik zelf het ook wel echt spannend begin te vinden hoor. Maar goed, zo doen we het gewoon…. Of dus misschien nog drie weekjes uitstel.

1 radiator in huis doet het in ieder geval nu. Maar dat is op de gang…. Dus daar hebben we best weinig aan. Hopelijk doen de anderen het ook als we er straks in trekken. Ik heb zoveel zin om aan de slag te gaan. Te gaan verven, te gaan inrichten. De B&B te openen en de winkel. Maar goed, qua maatregelen mag er nu toch nog niks. Dus kan ik het nu toch niet feestelijk openen…. Dus misschien is ietsje later open niet eens zo erg, toch?

Shiny wel he?!
Ja, daar komt dus ons bed…. De wanden worden dichtgemaakt. Het is isolerende folie dat dus achter een hoop wanden zit straks, wat hopelijk dus helpt de maandelijkse lasten wat naar beneden te brengen en om te zorgen dat het straks goed warm te krijgen is in huis.
Onze badkamer in wording. Met een mooie douchewand die door Molitli gestuukt gaat worden en een meubel in de maak dat ook gestuukt wordt. Achter de douchewand komt een stonetto douchesteen (van Duravit). Dat is dan onze inloopdouche. Met messing douche (van aliexpress….) en stuc op de wanden.

Het schilderwerk gebeurt pas als we er wonen denk ik hoor. Ik heb alle verf van Vestingh al in huis. Voordat het stukwerk droog is en ik er bij kan is het alweer eind februari. Dus ik moet nog even onwijs geduld hebben. Mijn sterkste punt.

Ik hou jullie op de hoogte hoor!

Liefs, Sanne