Selecteer een pagina

Ben ik weer!

We hebben nu een heeeeeel cool, space effect op de manier. Waarvan ik helemaal denk dat dit de nieuwste trend is. Om maar meteen eerlijk te zeggen: het is isolatie. Dus het blijft niet zo. Hier komen voorzetwanden voor. En als het goed is kunnen ze daar eind deze week mee gaan beginnen (met die wanden). Gisteren waren we bij het nieuwe huis en als ik zie hoe het er nu uit ziet en wat er nog moet gebeuren…. Dan weet ik opeens niet meer zo zeker of dat wel goed komt voor eind februari. De verhuizing staat nu gepland op zondag 28 februari en dat is eigenlijk al best wel snel. Over vijf weken namelijk…. Maar als ik de verhuisdatum ga aanpassen, moet ik hemel veel dingen aanpassen. De opleverdatum van ons huidige huis, de notaris dus, allerlei verbouwplannen in het nieuwe huis en ook veel dingen omzetten die zouden gebeuren in de laatste week dat we hier wonen (bed van Bo wordt opgehaald, de bank wordt opgehaald en het ledikantje van Jip….).

Dus daar heb ik eigenlijk niet zo’n zin in. Om nog maar te zwijgen over de dubbele lasten die zich elke week maar blijven opstapelen…. Dat kunnen we eigenlijk niet hebben. Dus ik wil er wel zsm in trekken. Maar of dat echt haalbaar is….?

Mari gaat nu bespreken of de focus gelegd kan worden op de woonkamer, onze slaapkamer en badkamer en de kinderkamers. Als er verbouwing is, 1 werkende toilet, een werkende douche en een plek om te wonen met twee kids en vier katten…. Dan is dat heel fijn natuurlijk. En een beetje noodzakelijk ook wel. Koken kan wel vanuit de magnetron of we halen wat af of we hopen erop dat mijn ouders bijvoorbeeld een aantal weken super veel extra koken…. Toch pap en mam? Lezen jullie dit?!

Nou, we gaan het zien.

Ik krijg zo langzamerhand wel lichtelijk stress. Ok, best wel veel stress.

Maar we gaan ervoor….! Zeg ik heel voorzichtig….

Liefs, Sanne