Selecteer een pagina

Ja. Daar ben ik weer.

Met een kleine update van onze verbouwing. De boomhut van Boomhut Boris staat inmiddels te shinen in de tuin. Heel blij mee! En de kinderen ook. Nogal zelfs.

Ze zouden beginnen met het maken van geïsoleerde voorzetwanden. Maar het materiaal was er nog niet…. Dus daar gaan ze eind van deze week mee beginnen. Hoop ik.

Ook zijn ze bezig met de badkamer in onze slaapkamer. Even om te testen waar het bad (van Duravit) komt te staan en waar de kraan moet komen, hebben ze het zo even neergezet. Nou, dat staat al top toch?

Ze gaan eind van deze week ook beton storten daar over de Louis platen heen. Voor de versteviging rond het bad.

Ook zijn ze druk bezig met de B&B…. Dat vind ik toch zo’n spannend en leuk project. Heb er heel veel zin in om jullie te kunnen ontvangen daar!

pictures: www.enstijl.com

Ik liep gisteren een beetje zo rond in het huis en ik zie ons er al helemaal wonen. Maar ik zie ook dat er echt nog heel veel moet gebeuren. En over ietsje meer dan zes weken gaan we dus verhuizen…. Tja, dat is al best wel snel. Wat denken jullie?

Ik hoop maar dat dat kan….

Ik hou jullie op de hoogte….

Liefs, Sanne