Selecteer een pagina

Nou, we hebben weer een soort van vloeren. Dat scheelt joh! Eerst konden we helemaal niet door de ruimtes heen lopen. En daar werd ik een beetje moedeloos van. Zo van: komt dit ooit nog goed. Dat gevoel…. Maar nu had ik dat positieve gevoel weer helemaal terug gelukkig. Kan ook hebben gelegen aan het zonnetje dat scheen. De lichtinval is echt prachtig. Dan zou ik er zelfs als het er zo uit ziet in willen wonen…. Maar goed, het is wel fijn als er ook verwarming is, warm water, een douche en gestuukte muren natuurlijk….

Dus gaan ze weer keihard aan de slag. We hebben nog ongeveer zeven weken nu tot we gaan verhuizen. In zeven weken kan er veel gebeuren, toch?

Er liggen balken in het huis. Daar tussen is geïsoleerd. Daarover heen zijn weer de originele houten vloer planken gelegd. Daarover heen zouden we de houten planken vloer weer terugplaatsen. En dat zou dan onze vloer zijn. Maar ik zag die vloer zaterdag…. En dat kan natuurlijk eigenlijk helemaal niet joh. Dat krijg je nooit stofvrij. Als 1 kind een cracker eet daar dan heb je kruimels tussen de planken. Slaat totaal nergens op. Dus dat plan is van de baan. We hebben nu een laminaat vloer (van vtwonen, via karwei) besteld. Hopen dat dat mooi is! Het budget laat een beton look vloer helaas niet toe. Dus we doen het hier gewoon mee! Maar de oude vloerplanken liggen dus nu overal in het huis…. Dat wordt mooi het haardhout voor de kachel!

Ik blijf de hoop houden dat we er in ieder geval dan gewoon in kunnen eind februari. Kunnen verhuizen met ons heel hebben en houden. Natuurlijk zouden we ook wel een week of twee in een tijdelijk huisje kunnen. Maar met vier katten is dat toch wat lastig. Ook wil ik het voor de kinderen zo rustig mogelijk houden. Dus als we verhuizen, dan gewoon meteen naar het nieuwe huis.

Morgen wordt de boomhut geplaatst door Boomhut Boris. Dus ik zie het zo voor me dat we voortaan elk weekend even daar zijn. Kids in de boomhut. Ik op een gegeven moment wat verf klusjes doen. En Mari gaat houten planken verzagen zodat we die kunnen gebruiken voor de houtkachel.

Ik hou jullie weer op de hoogte hoor!

Liefs, Sanne