Selecteer een pagina
Jaaaaaa! Het is 2020. Januari: de maand dat we gaan verhuizen naar ons nieuwe huis. 24 januari is dat, om precies te zijn. Dus: we moeten nog wel aan de slag. 

Er is weer gewerkt aan de afwerking op de begane grond de afgelopen dagen.

Toch wel weer wat dingen gedaan, zoals je kan zien.

Het regelwerk van hout zit er allemaal in. De electricien moet een aantal dingen doen en dan kunnen er gipsplaten tegen aan….

Onder de trap komt een dichte kast waar we de stofzuiger en dat soort dingen kunnen opbergen. We proberen zo veel mogelijk opbergruimte te creëren. 

Het muurtje in de badkamer zit erin. Dat is gedaan door Molitli. 

Zij gaan vrijdag beginnen met de vloer op de begane grond en met de badkamer. Ik ben zo benieuwd hoe dit eruit komt te zien! De vloer ziet er nu zo uit, helemaal geëgaliseerd en klaar voor de pavimento vloer van Molitli.

Van het weekend ben ik bezig geweest met verven. Een wand heb ik geverfd met nuance muurverf van le noir et blanc, in de kleur: Oakland taupe. Dat is verf met een speciaal gewolkt effect. Erg tof geworden!

En ik ben aan de slag geweest met de muurtjes in de hal op de tweede verdieping.
Ik dacht nog een paar restjes van de kleur: Mushroom van Vestingh over te hebben. Maar dit bleek een restje Mushroom en een restje Brown Wood (die in Bo’s kamer op de muren zit) te zijn. Dus…. Dat heb ik toen maar gemengd. Ik had net niet genoeg voor alle muren…. Dus heb ik een lijn getrokken met afplaktape en tot daar geverfd…. De rest maak ik dan nog wit. Een ander keertje. 

Maandag zijn er nog veel mannen aan de slag geweest in ons huis. De schilders waren er en hebben veel houtwerk in de grondverf gezet. De klusjesman (oftewel Jeroen) is ook bezig geweest en de elektricien kwam nog langs.


Gisteren heb ik zelf een muurtje geprobeerd te witten, maar dat ging voor geen meter. Het is een soort van gelukt, maar ik bleef maar morsen en het ging gewoon niet, dus ben ik maar troostvoer gaan halen bij de toko. Dat is ook een belangrijke taak toch? Tijdens het verbouwproces?

Vrijdagochtend gaan de mannen van Molitli dus aan de slag. Dus ik denk dat ik dan vooral niet in de weg ga lopen…..


Liefs, Sanne