Selecteer een pagina
Zo: er zijn weer wat dingetjes gedaan hoor. Zo wilden we echt plinten bestellen. Maar zelfs dat hebben we nog niet gedaan. Die plinten jongen, dat blijft een ding he?

Ik heb een plan voor de tuin gemaakt en daar wil ik eigenlijk ook nog behoorlijk wat laten doen…. Eens kijken of het nog in het budget valt voor de verbouwing. Denk het niet…. Want we hebben alsnog weer meer uitgegeven dan we in eerste instantie wilden. Maar we willen hier ook echt graag een plek van maken waar we langere tijd willen blijven en ons helemaal thuis voelen.

Mari heeft dit weekend weer een aantal lampjes opgehangen. Zo ook de spotjes in de keuken. En dat geeft een fijne sfeer joh! Ook hangen er nu twee hanglampjes (uit Marrakech) in de keuken.

Ook heeft hij de bamboe mat buiten in de tuin tegen de schutting aan bevestigd, zodat je de (niet zo mooie) schutting niet meer ziet.

We hebben het “bed ding” (zo noem ik het….) van numero74 weer boven ons bed opgehangen. Ik zal daar snel plaatjes van delen.

Ik heb zaterdag grote potten voor in de tuin geshopt bij Van Hees Design.
En vandaag kwam de enorme plant die we besteld hadden. Die moest dus in 1 van de grote potten. Dus uiteindelijk hebben we dan maar 1 grote pot voor buiten…. 

picture: @enstijl


Toch misschien nog een keer terug naar de enorme loods van Van Hees Design?

Liefs, Sanne