Selecteer een pagina
En natuurlijk hadden we nog wel dingen te doen. Met een eigen huis heb je altijd projectjes en klussen te doen, toch?

Zo heb ik nog de muren rondom de hoge kasten van de keuken geverfd. Weer in de kleur Mushroom, met de kalkverf (dat geeft zo’n tof effect!) van Vestingh.

Dat deed ik toen het al schemerde, dus dat was weer onwijs ideaal zoals je kan begrijpen….

En een bepaald stuk haalde ik weer niet. Het was te hoog, dus heeft Mari dat later gedaan. Maar dat verschil zie je dus best wel….

De elektricien is nog langs geweest, veel punten hadden nog geen schakelaar of zo’n kapje, dus dat heeft hij er op veel plekken op gezet.

In de keuken moeten we nog de nodige lampjes ophangen. Uiteraard moeten we de plinten nog doen. Natuurlijk: de plinten….

Ook moeten er op andere plekken nog lampen opgehangen worden.
Elk weekend hebben we zo wat klusjes te doen.

Mijn moeder en ik zijn druk bezig geweest in de tuin.
Het was erg begroeid allemaal en we hebben een rozenbottel struik (met veel te scherpe doorns) weggehaald en zo is er nu opeens een veel grotere tuin ontstaan. Met een erg lelijke schutting…. Dat wel…. Dus ik heb een bamboe mat besteld die we er tegen aan gaan bevestigen. Nu weet ik ook dat ik de tuintafel ergens anders ga neerzetten, zodat we een ruimere tuin over houden….

all pictures: @enstijl

Ik houd jullie weer op de hoogte en ik kan niet wachten binnenkort een binnenkijker in mijn eigen huis te fotograferen voor jullie!

Liefs, Sanne