Selecteer een pagina

Over vier weken verhuizen…. Over vier weken verhuizen…. Over een maand verhuizen…. Nee, over vier weken verhuizen, klinkt toch enger.

Wat moet er nog gebeuren voor we er een beetje kunnen wonen?
De trap moet nog vast gezet worden en afgetimmerd worden (dichtgemaakt worden), de muren moeten gestuukt worden, de voorzetwanden voor de gevel moeten geplaatst worden, de badkamers moeten nog afgemaakt worden, er moet nog een laagje beton op de vloeren in de badkamers, de kinderkamers moeten afgetimmerd worden en gestuukt. De badkamer van de kids moet nog betegeld worden. En had ik al gezegd dat er heel veel gestuukt moet worden? De vloer moet nog gelegd worden…. En zo kan ik echt nog een hele tijd door gaan. Want het is echt nog lang niet af….

En wij sturen elke dag heeeeele professionele tekeningen naar de aannemer met allemaal plaatjes van Pinterest van hoe we willen dat het wordt. En we hebben alles uitgeschreven in elke ruimte hangt nu dus een blaadje met: “things to do” en prioriteiten.

Ik vind het heel spannend…. Ik weet wel dat vanaf vandaag de radiator het weer doet. Wel moet ie overal nog aangesloten worden, als de voorzet wanden erin zitten kan dat gebeuren….

Kijk, we moeten wel over vier weken verwarming hebben. Dat is eigenlijk het belangrijkste…. Ook zou douchen wel fijn zijn. Maar waarschijnlijk wordt het een week lang douchen bij opa en oma (oftewel mijn ouders). De keuken komt pas eind maart, dus dat moeten we zien te fixen met een magnetron en een koelkastje…. En we MOETEN deuren hebben zodat we bepaalde ruimtes kunnen afsluiten. Voor stof, voor herrie, voor de klusjesmannen en het feit dat je toch een beetje privacy moet en wil hebben…. En zodat er niet twee kinderen en vier katten de hele tijd door het hele pand heen lopen te banjeren voor de voeten van de klussers….

Oh jongens…. Ik heb hoofdpijn. Ik ga even liggen en dan weer dozen inpakken.

Liefs, Sanne