Selecteer een pagina

Ze hebben toch nog behoorlijk doorgewerkt de afgelopen dagen, ook al waren ze maar met z’n tweetjes. Alle balken zijn gerepareerd onder de vloer. En dat moest gebeuren, voordat de vloer geïsoleerd wordt. Dat gebeurt op dit moment. Als de vloer geïsoleerd is, kan de vloer weer dicht. Dat zal enorm schelen in troep overal en wel echt fijn dat je dan weer door de ruimtes heen kan lopen (waar het nu 1 grote zandbak is).

Dus ik heb wel zin in dat moment….

In januari gaat er, hopelijk, veel gebeuren.

De vloeren gaan dan dus weer dicht. De isolatie voor de vloer zit er nu helemaal in.

Er wordt een voorzetwand gemaakt (die ook geïsoleerd wordt) langs de hele voorgevel. Dit omdat we daar enkel glas hebben en veel warmte weg gaat door de ramen. Dus dat is een beetje ons verduurzaam plannetje. 

Deze hele wand neerzetten zal wel eventjes duren. Daarna moet de wand gestuukt worden en worden ook de muren gestuukt die gerepareerd moesten worden. Er zaten in veel muren zulke erge scheuren…. Dat dit wel moest gebeuren.De radiatoren moeten daarna weer teruggeplaatst worden. Zodat we het ook weer warm krijgen daar….

In januari komt ook de enorme op maat gemaakte kast voor atelier enstijl, voor het eerste lokaal dus. Daar heb ik ook zo’n zin in joh!

Dan komt half januari ook de boomhut van Boomhut Boris. Heeeeel essentieel….

Ook moeten de badkamers stuuk klaar gemaakt worden (want Molitli komt half februari).

En ik hoop dat we misschien eind januari kunnen gaan schilderen op de zolder verdieping….?

Wat er voor februari nog allemaal op de planning staat? Nou, alles….

De plafonds in de hele hal moeten er nog in.

Als we er vergunning voor krijgen moeten een aantal wc’tjes er nog uit…. Alles moet afgewerkt worden. De aansluitingen voor de keuken moeten klaar liggen. De badkamers moeten klaar gemaakt worden. Molitli komt de badkamers voor een groot deel afwerken. Daarna moet al het sanitair erin en dan eind februari gaan we verhuizen.

Nou, we gaan het zien allemaal.