Selecteer een pagina

Jaaaaa, daar ben ik weer hoor! Met een update over de verbouwing…. Het budget hebben we doorgenomen en het is officieel op! Ha! Wat we nu begroot hebben…. Dan is het gewoon helemaal op. We hebben alleen nog geen vloeren dan…. Even heel erg hopen dat bepaalde dingen wat goedkoper uitvallen. Want dat is heel vaak zo tijdens verbouwingen…. Toch?!

Ze zijn weer goed bezig geweest de afgelopen week. Alle muren op de zolder verdieping zijn gestuukt. Tenminste: niet in Bo’s toekomstige kamer nog, maar de rest al allemaal wel.

We wilden graag een grovere structuur van het stuken. Dat is heel tof denk ik straks met de kalkverf van Vestingh eroverheen. 

Zo fijn! Daar is het nu dus nog wel een behoorlijk vochtige bedoeling en dat moet allemaal goed drogen voor we daar kunnen gaan verven. Ik heb al heel wat verf bij Vestingh besteld en dat staat klaar om mee aan de slag te gaan. Zin in wel! Ik ga weer met kalkverf werken, met gewone muurverf en ik ga ook het DIY Cementum proberen. Spannend! Maar goed, eerst moet het echt even goed drogen. Paar weekjes denk ik….?

De boomhut van Boomhut Boris is besteld. Die komt half januari…. Dan hebben de kinderen in ieder geval een slaapplek voor het geval dat alles nog helemaal niet af is eind februari 2021 en we toch echt moeten verhuizen…. Prioriteiten stellen he….

Ik begin hem wel een beetje te knijpen hoor nu…. Het is inmiddels al best wat dagen de december maand in. Straks hebben we kerst en oud en nieuw tussendoor. En dan is het gewoon alweer januari 2021. Dan hoop ik dat ze twee maanden lang als gekken gaan door beuken en dan zou het heel misschien, eventueel, hopelijk, gaan lukken? En zeker nu ook met de totale lockdown…. Hoop ik dat alles door kan lopen….

Ik houd jullie weer op de hoogte!

Liefs, Sanne