Selecteer een pagina

Vandaag heb ik niks kunnen doen in huis helaas. En gisteren eigenlijk ook niet…. Wel heb ik gisteren een lekkage ontdekt (door die stomme sneeuw). Sowieso: sneeuw in april?! Waarom?! Het is koud en het lekt dus. Shit zooi.

Ook moeten de kinderkamers echt deuren krijgen. Op de een of andere manier lukte dat niet met de zaag van de aannemer, die was stuk. Dus ik heb nu steeds nog gordijnen hangen op de plek waar echt deuren moeten komen. Ook wel fijn qua warmte enzo.

De bouwcontainers zijn niet aan te slepen. Wisten jullie dat die soms ook gewoon geleegd worden? In plaats van steeds een nieuwe geplaatst? Wisten wij dus niet, dus daar hebben we met grote verbazing (en een klein beetje spanning omdat mijn auto wel erg dichtbij eronder stond) naar zitten kijken.

Volgende week gaat de dakdekker aan de slag. Die is ook wel een maand bezig. Ben benieuwd wat we daar allemaal van gaan merken en gaan horen.

Ik kijk ook al uit naar 23 april. Dan wordt namelijk de houtkachel geplaatst in de woonkamer. En die kan ik met deze temperaturen (2 graden…. slaat echt nergens op!) wel gebruiken.

De mannen zijn vanaf vandaag weer aan de slag. Ik zeg mannen. Maar het is er nu 1tje. We hebben vanochtend doorgesproken wat er nog allemaal moet gebeuren de komende weken. Eigenlijk wil ik dat ze met vijf en een halve week (is toch echt nog best wel heel lang?!) wel klaar zijn en ook pleite zijn. Klinkt niet heel aardig en zo bedoel ik het ook niet. Want ben erg blij met ze. Maar dit paasweekend hadden we geen mannen over de vloer aan het werk en dan merk je wel hoe fijn het is om een beetje privacy in huis te hebben….

Dus, ik droom over een meer af huis, een B&B die open kan en waar ik gasten en vrienden kan ontvangen, van warmer weer zonder sneeuw, hagel en lekkages en avonden bij het kampvuur en vooral ook een beetje meer rust….

Liefs, Sanne