Selecteer een pagina

Weeeeeer een stukje verder. Ergens deze week beginnen ze met de badkamer van de guestroom. Ik ben onwijs benieuwd! De kachel is geïnstalleerd, maar hij werkt nog niet helaas. Ik baal ervan, want ik had zo’n zin om lekker de houtkachel aan te doen…. Maar het kan pas als het dak weer dicht is….

Het dak is nu niet dicht. Zeker niet. Je kijkt op sommige plekken zo naar de buitenlucht…. Gelukkig zijn de ramen (die eruit moesten) wel dicht gemaakt met folie en is er een houten plaat tegen aan gezet. Daardoor kunnen de kids alsnog in hun eigen kamer slapen gelukkig.

De aannemer is een beetje overal en nergens mee bezig momenteel. Heb het idee dat het hem best wel een beetje te veel wordt af en toe. Afgelopen zaterdag was hij tot 22.30 uur aan het werk…. Heftig. En wij zeiden al uren dat ie gewoon naar huis moest gaan. Maar hij wilde perse iets af hebben….

Nog vier weken…. En dan moeten het wel echt een beetje klaar zijn eigenlijk. 14 mei krijg ik de eerste gasten in de B&B. En 17 en 18 mei wordt de keuken geplaatst. Dus die week nog (en waarschijnlijk heus nog wel die week daarna) en dan is het wel mooi geweest. Dan wil ik gewoon mijn huis voor mezelf hebben. Zonder werkmannen, zonder die herrie. Dus ik hoop echt dat gaat lukken. Ook ben ik veel bezig in het eerste lokaal: mijn winkel. Ik hoop dan ook de winkel half mei te kunnen openen. Daar heb ik zo’n zin in. Elke dag doe ik wel iets dus daar.

Vandaag heb ik bijvoorbeeld het muurtje achter het bed in de winkel geverfd met chalkpaint (kalkverf) van vestingh in de kleur: mushroom.
En nog een laagje kalkverf….

Dit weekend hebben we weer met een vuurtje in de tuin gezeten. Echt wel fijn is dat. ik hoop dan ook dat er nog veeleer meer van dat soort avonden gaan komen. Genietend van de ruimte en de grote tuin. Maar ik kan dus vooral niet wachten tot dit huis wat meer van ons voelt. Dat het echt voelt als “ons nieuwe huis”. Dat die werk mannen klaar zijn. Dat we een keuken hebben (toch wel irritant begint dat te worden nu) en dat ik de winkel kan openen.

Ik houd jullie op de hoogte!

Liefs, Sanne