Selecteer een pagina

Jaaaaaaa! Daar ben ik weer! Met een update. Ze hebben nu alles klaar gemaakt om de hele geval te isoleren, met een bepaald soort folie. Daar komt dan hout tegen aan, met gipsplaten, die uiteindelijk gestuukt gaan worden.

Daar komt ook nog glas in. Dubbel glas. Zodat dat hopelijk veel scheelt in totaal qua isolatie. Superkeukens heeft de keuken ingemeten. Molitli kwam nog langs om de kleuren te bekijken in ons huis (dat is toch wel echt anders en goed om even te zien, zodat je de kleuren kan kiezen met de juiste lichtinval). Ik heb de kleuren voor de afwerking van de badkamers dus ook gekozen. Ondertussen was onze aannemer vanaf vrijdag niet bereikbaar…. Dat was wel een beetje shit, want we wisten dus niks. Maar goed, hij was er vanochtend weer wel en volgens mij ging hij er weer met goede moed tegen aan. Maar ik wilde dit weekend dus gaan verven. Maar dat kon niet, omdat de muur die ik wilde verven opeens klaar werd gemaakt om te stuken. Dat was wel een klein beetje een ding. Want tegen die wand wordt een enorme, op maat gemaakte kast geplaatst. Dat zou aanstaande vrijdag gebeuren. Maar als de muur nu nog niet eens gestuukt is, is die natuurlijk vrijdag niet klaar en droog genoeg om een kast tegen aan te monteren…. Dus ik heb de kast nog maar eventjes uitgesteld. Gelukkig kon dat.

Zondag hebben de kids in de boomhut gespeeld en zijn wij bezig geweest met wat dingen opruimen in de tuin. Dat wordt ook nog een enorm project zeg. Zeker met spelende (en schreeuwende overigens) kinderen eromheen…. Dan is er zo een aantal uur voorbij en heb je alleen wat oude tegel achtige stenen op een andere plek kunnen leggen….

Het bad van Duravit staat al eventjes klaar op plek waar het bad komt. Om de kraan (van aliexpress) te monteren.

En hier komt onze douche. Met een stonetto douchetegel van Duravit waar ik heel enthousiast over ben en heel benieuwd ben hoe dat gaat worden!

Hier zie dat er dagkanten (volgens mij heet dit zo) zijn gemaakt om de gevel te isoleren.

En dit is onze toekomstige woonkamer. Over deze houten planken (die prachtig zijn maar veel te veel kieren hebben om de vloer te worden) komt een laag ozb en daarover heen gaan we laminaat leggen.

Nog super niet af allemaal. Een grote stof bende daar en allerlei loshangen draden en kieren in alle muren….

Maaaaar goed. We gaan zien wat er na deze week weer klaar is…. En dan hoop ik toch echt binnenkort een beetje wat te kunnen gaan verven….

Liefs, Sanne