Selecteer een pagina

Uiteraard wilde ik de net geverfde muren in de hal bij de keuken alweer in een andere kleur. Ik vond de kleur die we erop aangebracht hadden toch te donker en met donkere kleuren vind ik zelf het kalkverf effect wat minder mooi. Dus gingen we er met coffee addict overheen. Het plafond moet ook nog…. Dus daar ben ik her en der wel wat uitgeschoten idd. Maar goed, dat moeten we binnenkort maar even aanpakken.

De wc was verstopt. Mannen van een ander bedrijf hebben het gefixt. Die wisten niet wat ze zagen. Laten we het zo zeggen: het was echt niet goed gedaan… En alles moest opnieuw. Dus ook dat is gedaan vorige week. De wc werkt nu dus weer. Maar nog steeds moet ik verzinnen wat we daarmee gaan doen. Marokkaanse tegeltjes misschien wel? Groene kleur?

Ik kan de verf voor het plafond in de hal niet vinden. We hebben nog best wel wat verf…. Maar de chalkpaint primer in coffee addict is dus nergens te vinden.

Ook komen we de laatste tijd soms ook wel eens aan kleine klusjes toe. Zoals het ophangen van een plank in de keuken. Kijk: staat leuk of niet dan?

Overal bolt de laminaat vloer op…. Die is veel te strak gelegd. En een vloer zet natuurlijk uit met warmer weer. Er ontstaan dus overal een soort golven…. Erg irritant. En als je er te vaak dan overheen loopt, gaat het op een gegeven moment natuurlijk stuk. Dus Mari heeft her en der de vloer al ingezaagd om het wat minder te maken…. Balen is het wel en we moeten maar kijken hoe we dat gaan oplossen voor de lange termijn.

Vandaag gaan we maar eerst even onze housewarming vieren. Even vieren dat we al een heel eind zijn met de verbouwing. En ons huis showen aan onze vrienden! Altijd een fijn moment.

En dan maar weer kijken wanneer we de rest van de klusjes en klussen gaan aanpakken….

Liefs, Sanne