Selecteer een pagina

De aannemer is dus weg. De vloer is gelegd. Begonnen door de aannemer en afgemaakt door iemand die we via werkspot hadden gevonden. Had ook weer wat voeten en aarde en ging ook weer niet zonder slag of stoot. Maar hij ligt: en het is mooi joh. Heel fijn dat we voor de visgraat vloer (laminaat van vtwonen, collar via karwei) hebben gekozen voor daar. Ik ben toch al gaan verven ook. De muren daar waren zeker niet perfect afgewerkt…. Stucwerk niet helemaal mooi en op sommige plekken dus zelfs slecht. Maar ik ben met de kalkverf van vestingh aan de slag gegaan en het effect werkt daar erg goed. Het is nu net een beetje the Berber Lodge zo. Ik kon dus eindelijk de eethoek inrichten, met mijn nieuwe polyester meubels uit Marokko. De tafel heeft een diameter van 1.30 m en zo kunnen we er makkelijk met vijf/zes mensen aan zitten. De lamp erboven is van Household Hardware en ga ik ook verkopen in mijn atelier. De stoelenmix is een bruine kleur (RAL 8000) en er zit een gouden stoel (de stoel met de armleuningen) tussen. Te gek, vind ik zelf. Dus verven…. In de kleur sensational sand vestingh had ik al een stukje muur bij de keuken gedaan. Nu heb ik het door getrokken in de eethoek en aan de andere kant van de keuken. En ik ben nog niet klaar. Ook de rest van de muren in de keuken en hal ga ik door trekken denk ik. Het is wel echt even wat werk. Maar het effect is erg mooi. Het geheel krijgt zo een hele warme, fijne sfeer. Zeker als de lampjes aan staan: top!

pictures: @enstijl

Ook erg tof: de zijpanelen van de keuken (van superkeukens) en de plinten zitten erop! Zo is de keuken eindelijk compleet. Nou, bijna dan…. Toen we de keuken gingen intekenen stonden er nog muren. Die hebben we uiteindelijk toch weg gehaald. Maar daar helemaal niet meer over nagedacht. De keuken daar was dus tussen twee muurtjes in in getekend en nu waren die muurtjes er niet meer. Daar moeten we nog even iets op verzinnen….

Ik hou jullie weer op de hoogte!

Liefs, sanne