Selecteer een pagina

Ik ga wel steeds wat meer zuchten, merk ik…. Dit project is enorm. Af en toe word ik gewoon moe als ik er doorheen loop. Ook wordt ik er erg blij van hoor. Van wat al wel af is. En daar probeer ik me dan ook maar op te focussen. Ik kijk naar wat er al wel gebeurd is. Dan kijk ik eventjes oude foto’s terug van voor de verbouwing of tijdens. En dan kan ik het wel zien hoor. Hoeveel er al gedaan is. En dan let ik ondertussen gewoon niet op dat stuk open plafond, al die leidingen die overal nog zichtbaar liggen, de niet gestuukte muren, de potlood tekening die de aannemer op de net door Mari vakkundig geverfde deur maakte, dat er nergens lampjes zijn. Dat soort dingen, weet je wel.

Maar goed, vorige week en dit weekend is er wel al weer het een en ander gebeurd. De entree is gestuukt, en zo ook het plafond in het tussen halletje naar de B&B toe. De B&B muren zijn nu allemaal gestuukt. We hebben een ronding laten maken tussen het slaapgedeelte en het badkamer gedeelte en dat is echt zo cool geworden. Precies wat ik wilde. We hebben 14 mei de eerste boeking. Dus een behoorlijke deadline. De badkamer moet nog helemaal gedaan worden. Elektra nog en ik moet daar als een gek gaan verven….

Ook de douche muur met nisje is in de maak….

Aanstaande donderdag komt 123 jaloezie weer langs om de vouwgordijnen in het eerste lokaal op te hangen en ook in de B&B raambekleding op te hangen. Leuk! Dat kleedt het ook meteen weer wat meer aan natuurlijk.

Aanstaande vrijdag wordt de houtkachel geïnstalleerd. Daar kan ik echt naar uit kijken. De kachel staat al klaar maar ze gaan hem dus nu ook echt werkend maken. Joepie!

Ik heb de speelkamer geverfd. Een laagje wallfix in de kleur Holy Monkey (van vestingh), daarna twee lagen chalkpaint primer in die zelfde kleur eroverheen. Eigenlijk wilde ik een laagje chalkpaint eroverheen doen nog. Maar dat hebben we geprobeerd en dat effect vond ik zelf helaas wat te druk. Dus daar heb ik ook weer overheen geverfd. Dus er zit nu chalkpaint primer op de muren daar. Niet helemaal hoe het hoort natuurlijk (want dan kan je beter gewone muurverf in die kleur kopen), maar goed. Het is wat het is en het is erg mooi geworden! Zeker in combinatie met de Marokkaanse deur die Mari (met een klein beetje hulp van mij) er vrijdagavond in gezet heeft. Deze deur leidt dus naar de speelkamer . Echt een gezellig plekje geworden.

Zo doen we steeds weer wat. En konden we gisteravond in het zonnetje erven genieten van een glas (ok, het was een kartonnen bekertje) rosé en kijkend naar de ravage die onze tuin heet.

En nee, we hebben idd nog steeds geen deuren bij de kinderkamers…………………

Liefs, Sanne