Selecteer een pagina

Of ik klaar ben om over een aantal dagen te gaan verhuizen? ……

Ik heb echt ongeveer alles in dozen gedaan. Veel meer dan de vorige verhuizingen. Dus dat is goed. Toch blijven er altijd veel losse spullen bij ons. Kleine meubels en juist grote accessoires, die gewoon niet in een verhuisdoos passen. Dus ik denk dat ik een aantal dingen zelf al, met de auto van mijn ouders, ga brengen naar het huis. Kwetsbare dingen, zoals de tv en kunst doe ik ook altijd zelf. Vind ik een fijner idee.

Tussendoor springen die kinderen een beetje rond tussen de verhuisdozen…. Ook erg fijn. Maar begrijpelijk natuurlijk.

Mari heeft de haken voor de ringen in Bo’s kamer en de schommel in Jip’s kamer al geïnstalleerd. Dan denk je misschien: nou, dat is toch helemaal niet belangrijk. Dat vindt Mari zelf ook…. Maar ik vind het wel belangrijk. Ik wil gewoon echt dat er een toffe, fijne, warme, gezellige kamer kamer klaar is voor hun komst op zondag. Zodat ze zondagmiddag daar lekker kunnen spelen, een beetje wennen en hopelijk zondagavond daar goed kunnen slapen in een nieuw bed, in een nieuwe kamer. Nadat we pizza’s hebben besteld (dat is een beetje traditie met verhuizingen). Dus ik ga er alles aan doen om die kamers alvast zo gezellig mogelijk en eigen te maken.

Natuurlijk moet er ook nog heeeeeeeel veel als we er eenmaal wonen. Zeker weten wel. Maar goed, dat wisten we, toen we aan dit enorme project begonnen. En dat is ook niet erg. Ik moet me alleen wel over een aantal dingen heen zetten. Dat de eerste maand, maanden er nog elke dag klussers door ons huis en vooral de gangen lopen…. Vind ik lastig. Dat de keuken nog niet echt begaanbaar is als we er zo wonen. Dat er nog geen keuken is zo, als we er zondag wonen vind ik niet zo erg. Ik bestel wel en we hebben de kant en klaar maaltijden van Oh my guts. Maar dat ik er nog niet kan komen en kan stylen, inrichten enzo, vind ik wel rot. Dat de tuin nog 1 grote opslag bende is, terwijl ik eigenlijk het terras leuk wil maken en de kinderen wil laten spelen in de boomhut enzo, vind ik ook heel erg shit. Dat we de komende tijd toegang hebben tot 1 wc die helemaal boven is, is wat minder. Maar een luxe probleem. En dat de trap, waarvan ik wil dat het de master piece van het huis wordt, nog niet klaar is om gestuukt te worden, vind ik ook niet zo fijn. Straks wonen we er en moet ik de trap gaan stuken…. Terwijl er twee kinderen en vier katten rondlopen in het huis. Dat wordt een grootse uitdaging, denk ik.

Goed, al met al, komt het vast wel goed. Maar een beetje behelpen wordt het wel. Ook baal ik ervan dat ik de winkel nog niet kan open gooien. daar heb ik natuurlijk onwijs veel zin in. Maar het is zeker nog niet af…. Ik hou jullie op de hoogte….

Liefs, Sanne