Selecteer een pagina

Oh, wat een stress heb ik…. Ik vind het nogal wat hoor.

Over vier weken gaan we verhuizen en het is nog 1 en al bouwplaats en stof en gedoe daar…. De B&B moeten we even wat naar achter schuiven. Eerst de prioriteit bij de rest van het huis, zodat we er ook echt in kunnen op 21 maart.

Ze werken wel echt keihard en dat is fijn om te zien.

De tegeltjes van Household Hardware waren te ver uit elkaar geplaatst…. Dus die moesten weer van de muur af. En weer opnieuw tegen de muur aan, heel dicht tegen elkaar aan. De voegen moeten er met een spons tussen “gewassen” worden voor het juiste effect. Dus dat was even een puzzel en een beetje shit voor de aannemer, maar goed. Als we het doen, moeten we het wel goed doen natuurlijk.

Ook moest de aannemer een aantal dingen weten voor de badkamers. De plek van de kranen. En hoe we de meubels afgewerkt wilden hebben.

Deze mooi lUV wasbak van Duravit komt in de kids badkamer.
De hoeken van de meubels voor in de badkamers worden rond gemaakt.
Deze muur in Bo’s toekomstige kamer is ook dicht gemaakt.
Net als dit zitje/grote vensterbank in de kamer van Bo. Geen zorgen: het raam gaan we vervangen!
En vrijdag is deze beauty van Marrakech Antiek binnen gekomen. Vanuit België! Maar eigenlijk natuurlijk vanuit Marokko. Te gek! Deze komt tussen de woonkamer en de speelkamer en naast de trap….

Van het weekend hebben Mari en ik geverfd. Eindelijk! Mari heeft zaterdag gewerkt met een spulletje van HG waardoor je de ondergrond heel goed schoon krijgt, waardoor je niet zou hoeven te schuren. Dus…. Zijn we na dat spulletje er met lak van Vestingh overheen gegaan. We gebruikten de kleur: Velvet Fudge (no. van vestingh). De muren hebben we eerst bewerkt met voorstrijkmiddel. Deze is alvast op kleur. Na deze laag hebben we al 1 laag van de kalkverf kunnen doen. Dit is de kleur: Velvet Fudge ook. Net als het houtwerk.

Ik ben kapot, van 1 middag en een ochtend verven. Als in: echt helemaal gesloopt.

Dat belooft veel goeds…. Even bijkomen en volgend weekend weer verder als dat lukt. Ik zal een aparte blogpost over het verfwerk in de kamer van Jip maken.

En ik hou jullie verder op de hoogte uiteraard. Want hee: er valt nog veel te updaten.

Liefs, Sanne