Selecteer een pagina
We zijn verhuisd! Jeeh! Het was een en al inpakken en uitpakken de afgelopen dagen…. Oh man. Maandagavond had ik even een melt down. Een break down. Janken, paniek en stress. Er moest nog zoveel ingepakt worden en dan was Jip ook nog eens jarig dinsdag. Ze werd 1 en dat wil ik dan ook niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dus bij alles bij elkaar: een beetje veel….

Bo en Mari hebben het nieuwe bed van Bo in elkaar gezet voor de verhuisdag:

Natuurlijk wel erg belangrijk dat je een bed hebt om in te slapen als kind.


Alle spullen…. Zoveel spullen…. Ik werd er gewoon een beetje moedeloos van. Ik heb gevraagd aan de verhuizers of er mensen zijn die totaal georganiseerd verhuizen. Die bestaan zeker wel. Maar meestal niet. Dat gaf me een klein beetje het gevoel dat het bij meer mensen zo gaat als bij ons.

Alles staat nu in het nieuwe huis. Alle dozen en ook de losse troep. 
De losse troep die we zelf maar even verhuist hebben met de auto van m’n moeder. Kan je die verhuizers niet aan doen, toch?

Wel echt prettig was de service van: studentverhuisservice

Die gaan we de volgende keer weer bellen! De volgende keer?! Kan je daar alweer aan denken dan?! Ja hoor…. Ik denk dat we hier ook weer niet de komende tien jaar zullen blijven. Dat zit er gewoon niet zo in bij ons, denk ik.

Nu in het nieuwe huis is er zoveel troep om me heen. 


Daar kan ik wel onwijs slecht tegen. Niks heeft nog de plek die het zou moeten hebben. Gisteren heb ik gelukkig wel echt heel wat kunnen doen en heb ik veel dozen weg gewerkt. Veel staat op zolder. De zolder die we gewoon echt wel nodig hebben…. Het maken van de vliering/zolder was dus echt wel het beste idee voor het nieuwe huis.

De bank kon overigens niet naar boven in het nieuwe huis. Het paste niet door het trappengat…. Balen dus! Geen bank! Maar gelukkig had ik al een tijdje geleden een daybed gekocht bij Karwei. Die dan maar als bank gebruiken?

Ik heb nu een gezellig plekje gemaakt, een soort tv hoek. Zodat we in ieder geval de intocht van de Sint kunnen kijken (ja, die gast komt ook nog even aan………..).

En natuurlijk is het een complete bende, maar de eettafel staat en het cadeau voor Jip’s eerste verjaardag (een rotan hobbelpaard) staat ook klaar. Zondag vieren we haar verjaardag nog een beetje. Met cadeautjes en taart.

Ook de verse bloemen (van Bloomon) zijn in huis hoor! Huiselijkheid creëren in de chaos. Dat probeer ik dan maar.

Dit weekend gaan we verder met dozen uitpakken. Eerst pak je alles in, volgende dag kan je weer gaan uitpakken. Raar principe eigenlijk: dat verhuizen. Als je er zo over na denkt.

Ik houd jullie verder op de hoogte! 

Liefs, Sanne