Selecteer een pagina
Nou: een echt boeiende update is dit eigenlijk niet. We hebben deze week voor het eerst echt “gewoond” in ons nieuwe huis. Zonder allemaal klusjesmannen over de vloer. Zonder stukloper op de vloer, zonder herrie in huis of delen van het huis waar we niet konden komen. Lekker zeg! Jeet! Wat was ik daar aan toe. En ik vind het hier fijn…. Dat is een ding dat zeker is. 

De muur achter de keuken moet ik nog bewerken met een lak van L’authentique. Zodat de muur niet alleen waterproof is, maar ook vlekken proof. Ik heb het gevoel dat dit zo’n klusje is dat er steeds maar niet van komt…. Maar goed: het moet wel. Dus misschien doe ik het dit weekend wel?


In het weekend is er nog 1 muurtje (wat vorige week gestuukt was) geverfd. Dus…. Alsnog niet geheel klusjesman-vrij. Maar toch: voor een groot deel wel.
Nu kunnen we hier echt gaan wonen. Dan blijkt ook dat sommige beslissingen/keuzes misschien niet helemaal de juiste waren. Zoals de gordijnen beneden in de garage. Daar ben ik nu niet geheel enthousiast meer over. Eigenlijk stiekem al niet helemaal toen ze binnen kwamen. Maar nu weet ik het zeker: deze gordijnen gaan niet blijven. Het zijn taupe kleurige velourse gordijnen. Maar dat past er toch niet echt bij. Ik wil toch graag linnen gordijnen daar hebben. Maar eens even speuren bij Ikea….


Dit weekend zijn we ook begonnen met bedenken hoe we de inhoud van de kastenwand willen maken. Er zitten namelijk nu wel mooie oude deuren in, maar geen planken ofzo nog.

Dan heb je natuurlijk weinig aan een kast. Dus: iets op verzinnen! Mari gaat dat klusje zelf doen. Net als: een kast creëren onder de trap/in het toilet.
Ook zoiets wat nog moet: een aantal tegeltjes uit het trappengat naar boven zijn er met de verhuizing afgegaan. En stuk. Dus die moeten we zien te vinden en vervangen. Op instagram kreeg ik al een aantal goeie tips van winkels die zulke tegeltjes waarschijnlijk wel zullen hebben….
all pictures: @enstijl
Onze “chillkamer” is zo goed als af. Het daybed staat hier alleen nu ook in. Dus het is alweer een beetje te vol gepropt. Maar ik heb er even geen andere plek nog voor….
Ik moet vandaag nog enorm opruimen en wat dingen naar zolder verplaatsen. Want morgen komt er een crew langs om de hele dag bij ons te filmen….
Benieuwd?
Liefs, Sanne