Selecteer een pagina

Even een update van de kamer van Jip. Die is eigenlijk al best wel zo goed als klaar. Ja, het bed moet nog in elkaar gezet worden. Zeker. Anders wordt het lastig slapen. En de bank en poef enzo blijven er niet (allemaal) staan. Maar dit wordt toch zo’n leuke kamer joh. Jip heeft zelf geholpen met het uitzoeken van de kleuren. We gingen voor de kleur Nigiri in chalkpaint (van LAB paint). Een mooie kleur, waar zeker een soort roze in zit. De andere muren werd de kleur: Blanc in betonlookverf, van www.betonlook.nl

Ik heb sterretjes deco voor aan de muur gevonden (tijdens kerst al) bij sissy boy. De gordijnen die bij het bed hangen (meer als decoratie) zijn van numero 74. Ook de stang waar ze aan hangen is daarvan. De ster lamp aan die nu even aan een balk hangt is via H&M Home. Het bamboe rolgordijntje is via trisq. De bank en stoel (lekkere plof exemplaren) komen van Sklum. En het mooie berber kleed via atelier enstijl 😉 uit Marokko.

Haar kledingkast komt hier natuurlijk nog te staan, ze wil eigenlijk nog haar schommel in haar kamer en ook haar poppenhuis. Moeten maar even kijken of het allemaal niet een beetje veel wordt. Maar voor nu gaat het de goeie kant op met deze kamer!


Liefs, Sanne