Selecteer een pagina
Er is hard gewerkt door de constructie meneer (zoals ik hem steeds maar noem….) de afgelopen week. In de fabriek is er dus aan de balken gewerkt die geplaatst zijn in ons huis op de begane grond. Er moesten twee draagmuren weg, dus dat was best een klus.

Moet je zien wat een verschil en ruimte:


Mari bouwde met latjes de keuken na om te kijken naar de grootte en hoe de keuken in de ruimte komt te staan.


Er is weer meer geverfd door de schilder. Op de tweede verdieping is de vloer voor een groot deel wit geverfd met een witte vloer coating van Vestingh. We denken dat dit een houten vloer is, maar het is helemaal duidelijk. Maar goed, we proberen het gewoon: de vloer in Bo’s kamer wordt ook wit. 

Deze moet nog een laag krijgen, dus daar kan ik het eindresultaat nog niet van laten zien.

De vloer in Jip’s kamertje is her en der wat beschadigd en niet overal hetzelfde (omdat er een muurtje is verplaatst enzo, dus daar zullen we een andere vloer moeten leggen. Ik dacht aan zwart vinyl? Best wel cool! Het is toch een klein kamertje, dat ga je niet ruimer maken door perse een witte vloer aan te brengen denk ik zo. Deze moeten we dus even halen. 

Deze kunnen we binnenkort leggen want Jip’s kamer is ook helemaal geverfd. Muren en het plafond zijn geverfd in de kleur Mushroom van Vestingh. Past weer top bij het kozijn in Pure Black.

De kozijnen in Bo’s kamer zijn ook Pure Black van Vestingh. De muren en het plafond zijn geverfd in Brown Wood van Vestingh en 1 muurtje in mijn favoriete kleur van hun: Mushroom. Het houtwerk is een soort zandkleur al en dat combineert goed met elkaar. En past ook goed in de sfeer van een: woestijnkamer. Dat is wat Bo wil voor zijn nieuwe kamer.

Het halletje van de overloop is geverfd in de kleur: Rocky Salt van Vestingh. Dat lijkt wit, maar er is zit een beetje grijs in.

De andere muren op de overloop ga ik op een gegeven moment zelf nog verven denk ik. Als ik weer een beetje puf heb. Loop al een paar weken te kwakkelen met van alles. Tot een heftige oorontsteking en buikgriep aan toe. Dus heb tot nu toe niet heel veel zelf kunnen doen. Behalve dan iedereen aansturen en zorgen dat iedereen volgens de strakke planning werkt….

Ik heb me de hele week op zitten vreten over de afwerking van deze deur…. Ik wil graag dat ze daar nog voor terug komen, maar nu reageert die man niet meer helaas. Dit is toch niet af?!

Dus…. de constructiemannen zijn voor klaar. De schilders gaan dinsdag aan de slag weer (met het lakken van de vloer op de eerste verdieping bijvoorbeeld).
Jeroen (onze vaste klusjesman) werkt de komende tijd aan de afwerking van de begane grond (waar de muren zijn weggehaald), maar we hebben ook de feestdagen natuurlijk die eraan komen.

Dus sommige dagen zal het ook even stil liggen. Maar dat is niet heel erg. Op zich loopt het allemaal best op schema.

Ik houd jullie op de hoogte.

Liefs, Sanne