Selecteer een pagina

Even een update van de babykamer. Ik heb er namelijk een prachtige aanwinst bij: een hemeltje van roze linnen van Sebra die ik vond via: www.grasonderjevoeten.nl 

Een hele fijne website, waar ze echt van alles hebben! En ze verkopen daar echt de mooiste merken. Zoals Sebra dus. Het hemeltje past mooi bij het wiegje zo en qua kleur past het natuurlijk helemaal in de super roze babykamer. Het wordt echt al heel wat! Zo leuk om er mee bezig te zijn en ook het kamertje al een beetje te stylen enzo.

Klaar voor de baby…. Dat duurt nog wel eventjes…. Maar toch! Het voelt fijn dit alvast klaar te hebben voor als ze er straks echt is.

Bo in z’n “tent”….


Nog iemand die er erg blij mee is, omdat hij denkt dat hij het ook als tent mag gebruiken: is Bo. Maar dat gaan we dus niet doen…. hij krijgt binnenkort z’n eigen tentje op z’n kamer, maar dat is een ander projectje (later meer over). Het mooie linnen doet luxe aan, ik vind het een prachtig materiaal. Zeker voor in een babykamer. Het ruikt zelfs lekker! 

De licht roze kleur op de muur hier is de kleur: Middleton Pink van Farrow and Ball.

De lichtsnoer is van Cottonballlights.com, de zebra kop van Kidsdepot, de ingelijste posters komen uit het posterboek van vtwonen.

Wiegje is van Lemodi.
Misschien hang ik hem wel eventjes ook nog om ons bed heen….? En nog eventjes verder kijken in de webshop van gras onder je voeten. Dat is zeker! 

Liefs, Sanne