Selecteer een pagina

Vrijdagochtend de 26ste maart moesten we uitchecken uit het vakantiehuisje in Zandvoort. En de aannemer verzekerde ons dat we dan verwarming zouden hebben…. Op sommige plekken deed de verwarming het idd. Op de kinderkamers. Dus vrijdag hebben we met een bouw heater aan gewoond en s’avonds heb ik bij Bo op de kamer geslapen en Mari bij Jip. Want de kinderkamers waren wel warm. De rest van het huis niet. Helaas…. Zaterdag was er ook nog geen verwarming en zondag hetzelfde verhaal. Gelukkig was verwarming maandag en dinsdag niet nodig. Omdat het heerlijk weer was. Wat kon ik dat goed gebruiken zeg. Poe hee. Dan is het allemaal wel een stuk dragelijker. Als er warmte is, als je naar buiten kan en zonder jas kan rondlopen. In en om het huis. Ook woensdag was het lekker weer. Maar ook was er een monteur om een nieuwe ketel te installeren. Die is de verwarming nog na gelopen…. En warempel: vanaf woensdag doet de verwarming het! Hoera!

Dit was een beetje de stand van zaken. Gelukkig hebben we een lekkere bank en een werkende tv….

Woensdag hebben we gebbqt in de troep tuin. Maar toch: dan weten we allebei weer waarom we graag hier wilden wonen. Wat een vogels, wat een heerlijke ruimte….

Ondertussen was het bad gekit en de douche deed het ook! Ook in de kinderbadkamer. Dus we hebben allemaal lekker kunnen douchen. En bij ons kwam daar nog iets bij. Want wij konden douchen met de sunshower! Wat een waanzinnig ding joh! Zo blij mee. De infrarood is goed voor mijn spieren en werkt goed voor mensen met reuma. De UV functie zorgt voor de nodige vitamine D per dag. Echt een aanwinst waar ik later nog meer over zal posten.

De badkamer konden we dus gebruiken en dit is ook echt een van de meest mooie ruimtes van ons nieuwe huis. Met het mooie bad van Duravit wat heerlijk ligt. Goeie combinatie (vind ik) met de brushed gold kraan van aliexpress.

Wat wel echt een tegenvaller was, is het feit dat maandag de keuken zou worden geïnstalleerd. De keuken was er al en staat klaar voor plaatsing in het eerste lokaal. Maar de muren waren helaas nog niet droog genoeg…. En bepaalde elektra punten waren niet goed. Ook was een andere muur nog niet gestuukt. Al met al: geen ideale situatie om een keuken te plaatsen. De monteur durfde het niet aan en vertelde dat het niet goed zou zijn voor de keuken om hem nu al te plaatsen. Shit…. Dus hij is toen weer weg gegaan. En wij hebben de komende tijd dus nog geen keuken die we kunnen gebruiken.

Dus heb ik voor de komende tijd een soort keuken geïmproviseerd van deze kast die ik heb laten maken (door puurstandbouw.nl) die boven de keuken zou komen. Nu is het een dressoir voor servies enzo. We koken op een 1 pit inductieplaatje van Ikea, hebben een etna magnetron (die er ook nog leuk uitziet!) en we hebben een airfryer. Nou, zo komen we al een heel eind. Zeker als het af en toe lekker weer is en we ook nog eens kunnen bbqen.

Ik hou jullie weer op de hoogte.

Liefs, Sanne