Selecteer een pagina
Wij slapen nu eventjes op Jip’s kamer. Maar gisteren was het gewoon echt te niet normaal koud daar. Het dakkapel moet echt vervangen worden. We dachten dat het wel mee zou vallen. Maar met de wind erop en de kou nu is het niet fijn. Het is er gewoon echt te koud. Jip sliep dus tussen ons in en ik sliep met twee extra dekens. Misschien vandaag iets anders op verzinnen…. Echt armoe namelijk zo.

Dat dakkapel moet dus besteld worden. Maar dat duurt wel even, qua levertijd. 

Bo slaapt gelukkig wel goed in zijn nieuwe kamer en in zijn nieuwe bed! Dat is wel erg fijn!! Misschien moeten we daar maar met z’n allen gaan slapen….
Beneden krijgt alles steeds meer een plek. Tussendoor hebben we zondag nog even Jip’s verjaardag gevierd. Met wat visite, in fases. Anders past het niet allemaal…. Beetje behelpen, maar het was gezellig en ging goed!

Jeroen is in de garage aan de slag met de afvoer en de leidingen. Ook is hij nu bezig met het plaatsen van een prachtige nieuwe wc. De toiletpot ME by Starck van Duravit krijgt een mooi plekje!

Vandaag ga ik naar ikea om de keuken te tekenen en te bestellen. We nemen geen werkblad daar, dus als het goed is, kan de keuken snel geleverd worden (als alles op voorraad is). We gaan weer voor de Voxtorp mat witte frontjes die we ook hadden in het vorige huis.

Jeroen gaat zelf een werkblad voor de keuken maken en dit bewerken met betoncire van Stone Age…. Dat wordt cool!

Waar ook betoncire komt, is een deel van van onze slaapkamer (wat nu overigens nog eetkamer is….). Daar komt een mooi vrijstaand bad. De muren worden klaar gemaakt voor het betoncire.

Ik houd jullie verder weer op de hoogte!

Liefs, Sanne