Selecteer een pagina
Nou, weer best wel een hoop gebeurd afgelopen week. Maar ook veel niet echt zichtbare dingen…. Veel leidingwerk zit op z’n plek. Heel belangrijk natuurlijk, maar niet echt zichtbaar. Dat vind ik altijd een beetje lastig, want ik wil het liefst snel zichtbaar resultaat….

Het bad staat (ongeveer) waar het moet staan. Is voor mij ongeveer het belangrijkste. Ik vind een bad nou eenmaal erg belangrijk. Zeker als het zo’n mooi bad is, als het LUV vrijstaande bad van duravit.

Deze kon niet via de trap omhoog. Te zwaar en het paste gewoon niet. Dus moesten we een lift regelen. Die kwam donderdagochtend en het bad staan nu boven. Op de verdieping waar het bad moet zijn: onze verdieping…. Klinkt nog steeds zo vet chique: “onze verdieping”. Dat is dus de verdieping waar we nu de woonkamer en alles hebben. Dat wordt onze slaapkamer, onze “chill-kamer” om serieus te chillen en de keuken wordt waskamer. In de slaapkamer, komt dus Het Bad.

Het betoncire van Stone Age in de kleur: jute komt deze week op de muren. De muren zijn nu gestuukt en klaar gemaakt voor het betoncire.


Het bad kan dus ook deze week aangesloten worden en dan kan ik erin! Yes! De klusjesman zegt dat ik deze week nog in bad kan. Dus daar ga ik me alvast op voorbereiden. Nu al zin in!

Het dakraam van Luxlight in de garage is geplaatst. Dat zal voor veel daglicht gaan zorgen hopelijk! Werkt nu al!

Ik wil zo graag beneden in de garage aan de slag! Kan niet wachten gewoon tot het gestuukt is. Dat zal misschien nog wel eventjes duren….

De keuken is er! We kochten een ikea method keuken met Voxtorp mat witte frontjes. Zonder werkblad dit keer. Het werkblad wordt door onze klusjesman zelf gemaakt, van hout en daar komt dan betoncire ook op. Van Stone Age natuurlijk! Mari heeft de keukenkasten al voor zover dat mogelijk is in elkaar gezet afgelopen weekend.

We hebben mooie oude deuren gekocht. Daar wordt een kast mee gemaakt beneden in de garage.

Hebben jullie al een beetje een plaatje van hoe het kan worden? Ik dus wel! En wil het zo graag verwezenlijken en aan jullie laten zien! Maar: nog even geduld hoor!

Verbouwen kost tijd….

Liefs, Sanne