Selecteer een pagina
Afgelopen week was het natuurlijk kerst enzo. Ik was het zelfs eventjes vergeten toen ik een whatsappje naar de klusjesman stuurde over of ie dinsdag er zou zijn. Niet dus, want kerst. Totaal goede reden, haha. 

Zaterdag de 22ste hebben we hier een heel leuk kerstfeest gehad. In de garage. 

En maandagavond hebben we kerstavond gevierd in de garage met de kids. Daar hebben we pizza gegeten (bestellen bij Deliveroo doen we lekker vaak de laatste tijd) en de cadeautjes uitgepakt. De ponycycle (zoek echt even op, dit is zo cool….) zebra van bol.com.

Met de zebra kan Bo (en Jip als ze wat groter is) racen door de garage heen.

Dinsdag en woensdag was het dus kerst.
Eerste kerstdag hebben we gezellig geluncht met mijn ouders, ergens. Ook wel eens lekker.
En tweede kerstdag hebben we weer, in de garage, gegeten met vrienden en kids. Erg gezellig en geslaagd! De inductieplaat moest nog aangesloten worden in de keuken…. Maar ik had bij ikea een hele handige draagbare inductieplaat (1 “pitje”) gekocht. Dus toch nog (met behulp van de airfryer en oven) een prima gerecht in elkaar weten te flansen.

We kunnen nu al concluderen dat de garage zich prima leent voor feestjes en dat de ruimte die we daar hebben zich ook goed leent om met een pony cycle zebra doorheen te racen (had zelf ook nooit verwacht dat ik deze zin zou gaan gebruiken ooit….).

Met de keuken zijn we echt onwijs blij….! De toffe gouden kraan is van Ikea trouwens!
De dagen tussen kerst en oud en nieuw zijn goed benut. Mari heeft de raambekleding in Bo’s kamer opgehangen. We hebben wat kastjes van beneden naar boven verhuist.
En klusjesman Jeroen is vrijdag aan de slag geweest. Zaterdag is de elektricien nog geweest en ook de koof is afgemaakt. De buizen van de hemelwaterafvoer moesten geïsoleerd en bedekt worden.

Er moet toch nog wel heel wat gebeuren…. Het belangrijkste is nu dat er geverfd wordt, zodat de stukloper eindelijk van de betonvloer af kan en Mari de coating kan aanbrengen. Dan kunnen we het eindelijk beneden gaan inrichten enzo.

Om een beetje zicht te houden op wat er nog moet gebeuren, maak ik voor mezelf en de klusjesman een lijstje en een soort planning. Ook de de begroting houd ik bij om zicht te houden op het budget. Dat begint nu op te raken, dus helaas kunnen we niet gaan voor een staal met glazen tussenwand, wat we erg graag wilden…. En hebben we een bepaald budget nog over voor de badkamer boven, waar we dus niet all the way kunnen gaan, maar de verbouwing een beetje klein moeten houden….

De eerste verdieping (onze verdieping) en de kinderkamers zijn toch wel echt al een soort van af. Afgezien van wat extra items omdat die nog niet naar beneden kunnen, is het er heel fijn!

Vanuit ons bed kijken we hierop uit…. Waanzinnig toch?


all pictures and styling: @enstijl
Voor nu was dat even de update. Volgende keer weer meer nieuws….

Liefs, Sanne