Selecteer een pagina
Vorige week ben ik bezig geweest met het inrichten van de garage. 
De vloer is namelijk eindelijk geïmpregneerd, eindelijk kon het. Dus dat impregneren heeft Mari vorig weekend gedaan. Zo cool om eindelijk te zien hoe de vloer geworden is. Echt precies wat we wilde: een ruige betonvloer.

De bank van By Sidde kwam afgelopen dinsdag. De Sommer. Wat is hij mooi! En groot! Jeetje. Wat fijn! We hebben de tv opgehangen en ook de speelhoek ingericht. 

Wat ook echt een groot verschil geeft, is dat we nu glas hebben in de garage deuren. Die waren eerst helemaal dicht, maar vorige week hebben ze er dubbel glas in gezet! Wat een licht geeft dat. We waren nog wel een beetje bang dat de garage te donker zou zijn. Maar het Luxlight dakraam gaf al zoveel daglicht en nu dit erbij. Het is eigenlijk gewoon helemaal prima zo!!


De kasten staan weer op z’n plek. Wat we eerst gebruikten als servieskast, is nu een kast voor het speelgoed geworden in de speelhoek. Hij was zwart, nu is hij wit.

De pronkkast staat ook weer mooi te wezen. Daar hebben we de wijnglazen en wat andere mooie spullen ingezet.

Op de tweede verdieping wordt hard geklust aan de badkamer daar. Daar komt een douche en ook een bad…. Dus hebben we dan twee baden in huis. Te luxe eigenlijk. Maar wel fijn! Ik heb tegels gehaald voor de badkamer op de tweede verdieping en moest nog even terug omdat we net 1 pak te weinig hadden. Ik houd eigenlijk niet zo van tegels…. Maar het is wel een makkelijk en redelijk budgetvriendelijke oplossing. Ik ging voor een grijze betonlook tegel van 60 x 60 cm.
Dus ik hoop dat het mooi wordt. Ik laat jullie snel wat foto’s ervan zien!

De 26ste houden we een housewarming, dus we voelen allebei lichtelijk wat druk. Maar dat komt vast goed.

Liefs, Sanne