Selecteer een pagina

Er is alweer een weekje voorbij. Wat is er deze week allemaal gebeurd?

Nou best wel veel: de vloerverwarming is aangelegd in de garage en ook de betonvloer is gestort. Deze moet nu drogen, dus er mag tot maandag niet op gelopen worden! Dus beneden kunnen we eventjes niks. Wij gaan het weekend nog wel wat doen op de boven verdiepingen. Ook is er deze week geverfd, in wat onze “chillkamer” gaat worden. Alles fijn wit! 

Ook de gestuukte wand in Bo’s kamer is geverfd. De schilder begon, maar de kleur viel op de muur in plats van groen veel te blauw uit…. 
We gingen voor de rechter kleur…. Maar hieronder zie je dat dat toch wat te blauw was zo op de muur….

Dus toen hebben we maar snel een andere kleur groen uitgekozen. Dat moet ik nog zien in het echt, maar volgens mij is het mooi geworden!

Beter al toch?
Ook heb ik de blauwe muren op Jip’s kamer nog een laagje verf gegeven. Jip’s kamer kan ingericht worden! En Bo’s kamer dus ook bijna. Jeeh!
Toen we dit huis kochten, wisten we het nog niet, maar er bleek nog een hoop ruimte achter het plafond te zijn waar deze week een ruime vliering is gecreëerd. Voor alle kerstspullen, feestdozen, strand bende enzo! Zo handig! Dat hebben we ook wel echt nodig!
Een vlizo trapje is geplaatst en zo hebben we hartstikke veel opbergruimte erbij!
Ik ben zo benieuwd hoe de vloer gaat worden…. Hij was nu erg donker! Maar daar waren we al voor gewaarschuwd. Schijnt minder donker te worden als de vloer droog is.
De vloer moet nog gecoat worden en dat kan pas over zes weken…. Dus tot die tijd leggen we er een ademende stukloper overheen. Wist niet dat dat bestond. Maar dat is dus zo.
Volgende week gaan we al verhuizen. Ik vind het best een beetje spannend. Woensdag wordt namelijk de nieuwe cv ketel geinstalleerd en de radiatoren aangezet. Dus nu maar hopen dat dat werkt, anders zit ik straks in een super koud huis met de twee kleine mormels. En de katten…. Dat moeten we niet hebben natuurlijk!
Ik houd jullie op de hoogte!
Zaterdag 10 november houd ik in ons dan “oude huis” een “wij gaan verhuizen naar een GARAGE-SALE”. Hier verkoop ik allerlei woonaccessoires die niet mee verhuizen naar het nieuwe huis. Kom je ook een kijkje nemen? Zeker de moeite waard als je leuke koopjes wil scoren!
Liefs, Sanne