Selecteer een pagina
Er is weer veel gedaan vorige week. Er is hard gewerkt aan de badkamer op de tweede verdieping. Daar is nu een bad en een douche. Veel tegels…. En een beetje betoncire van Stone Age. Dit is weer het Base Beton in de kleur: Dutch Grey.

De tegels ben ik zelf niet zo’n fan van. Maar het is wel handiger dan alles met betoncire, zei onze klusjesman. Dus dan doen we dat he!

De douche bestelde ik al een tijd geleden (op aliexpress….). 
De badkraan past helaas niet. Dus ik heb een andere besteld. Ook op aliexpress. Dus dat kan eventjes duren voor die er is.
Erg tof geworden de badkamer! En wat een luxe: twee badkamers!

De elektriciën is langs geweest voor wat lampjes en stopcontacten.

Deze witte wandlampjes vond ik ook op aliexpress.
En de laatste muur is gestuukt. Yes! Wat fijn! 

Dus konden de oude deuren die we al een tijd geleden gekocht hadden ingehangen worden in de kastenwand die daar komt en dan kan dat muurtje volgende week ook geverfd worden. De kastenwand is echt fantastisch!! Zo mooi, precies hoe ik het in m’n hoofd had. Echt een eye catcher van ons huis.

Ik kreeg de lak van L’authentique opgestuurd. Die moet ik nog aanbrengen op de fantastische waterproof stuc muur die we de week ervoor aanbrachten achter de keuken.

Dan is de muur niet alleen waterproof, maar ook vlekkenproof.

all pictures: @enstijl
Dit weekend hielden we onze housewarming. Dus er was weer wat druk voor de klusjesmannen. Maar soms is het goed om doelen te stellen. Dan heeft iedereen iets om naar toe te werken.

Het house is goed gewarmd! Maar daar later meer over in een andere blogpost!

Liefs, Sanne