Selecteer een pagina
Ok, wat we tot nu toe gedaan hebben? Al best een beetje. Naar mijn idee gaat het niet echt snel genoeg, maar het is zoals het is. 8 november gaan we in ieder geval verhuizen. En dat is vandaag over ietsje meer dan een week…. Dus best wel snel! Nogal….

Is het dan helemaal af? Ja joh: als we verhuizen is het hele huis helemaal klaar. Nee. Geintje. Gelukkig hebben we een bovenwoning gekocht. Met een garage eronder. Op die bovenwoning kunnen we prima (met een beetje improviseren) de komende weken/maanden wonen. Dat zal wel moeten! Dus zetten we ons bed in de kamer van Jipje en slapen wij daar met Jip in haar bedje op dezelfde kamer. Bo heeft gewoon straks een super mooie kamer op 8 november…. Denk dat dat wel af komt. 
En Jip’s kamer dus ook wel. Misschien gaan we daar over een tijdje toch nog stuken enzo. Maar dat heeft geen prioriteit.
We zijn al best wel bezig geweest in het kamertje en hebben het geverfd.
Het blauw moet nog een keer, maar dat doen we van de week denk ik nog wel een keer….

De twee kleuren in Jip’s kamertje: zeester en saffier van Histor. Toen ik op instagram vroeg of dat blauwe wel kan voor een meisjeskamer, zei zeker niet iedereen ja. Maar: ik vind het erg mooi geworden en de combinatie is top!


Dus er zit kleur op de muur en slapen kunnen we er! Check!

Koken kan ook…. Soort van. We hebben een magnetron die we meenemen en we kopen een draagbaar inductieplaatje (way to go Ikea!) waar we wat op kunnen koken. Toevallig wonen we ook heel dichtbij allemaal lekkere Indonesische toko’s. Dus dat is ook geen straf. Wat nu de keuken is, wordt op een gegeven moment de waskamer. Maar dat kan natuurlijk pas als de keuken beneden in de garage af is en geïnstalleerd.

Wassen? Ja dat doe ik toch zoooo graag. Maar goed, het moet wel natuurlijk. Dus de wasmachine zetten we alvast neer op de plek waar ie moet komen: wat nu de keuken is dus.
En op de tweede verdieping is een badkamer. Hij is niet mooi en de tegels die er liggen moeten opnieuw gevoegd waren: maar hij voldoet. Dus: we kunnen ook douchen.

Dus ja: slapen, koken, wassen en douchen kan. Prima dan toch?

Hoop toch alleen wel dat we rond de feestdagen aan een grotere eettafel in de garage kunnen koken in de keuken in de garage en niet meer in Jip’s kamer hoeven te slapen. Ook hoop ik dat ik dan weer in bad kan. Dat ga ik net nu met koude weken in het vooruitzicht best wel missen, denk ik.

Ik houd jullie op de hoogte!

Liefs, Sanne