Selecteer een pagina

We have a kitchen! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEH!

Maandagochtend werd ik gebeld door het montage bedrijf dat ze een uitvaller hadden en ze daarom bij mij aan de slag zouden kunnen. Nou, dat is natuurlijk wel erg fijn! We hebben 1 stuk keuken nu en kunnen in ieder geval de combioven gebruiken. Yes! 17 mei komen ze voor het plaatsen van deel 2.

Onze aannemer Piotr is (vooral) bezig geweest met het plaatsen van deuren, het stuken van het plafond.

De dakmannen zijn begonnen met het leggen van pannen. Hopelijk, als het weer ook een beetje mee werkt, is het eind volgende week klaar….

Ik hoop het echt zo…. Het zal een hele hoop schelen als die mannen pleite zijn en er niet elke dag meer zoveel herrie is. En de kinderkamers hebben dan weer gewoon ramen. Dat is ook wel fijn!

Had ik al verteld dat het geld op is?

Tja, we zijn door het budget heen. Dus dat is wel shit. Want de aannemer is zeker nog wel twee weken aan het werk. Even kijken hoe we dat gaan doen. We hebben hem al gezegd dat hij vanaf nu alleen nog de essentiële dingen moet doen (sanitair B&B, keuken voorbereidingen zoals elektra doen en zorgen dat alle elektra in huis het doet)…. En daarna is het gewoon wel beetje klaar. Andere afwerking moeten we zelf doen, of later doen. Het is niet anders.

Dit gebeurt natuurlijk ook vaak met verbouwen. Vrijwel altijd…. Maar leuk is het niet.

Gisteren had ik echt even een dip. Hele dag binnen en thuis met de kids, die heel veel ruzie hadden en erg aanwezig waren. Overal herrie en geluid. Overal mannen in huis. Geregel en de aannemer die dan toch weer andere dingen gaat doen dan we besproken hadden…. Overal pijn in mijn lijf. Dus nee, het was geen top dag. Maar goed, een wijntje (ok, vijf) later en sushi bestellen en T Wylde pad (tv programma van de Huismuts) kijken maakte wel heel veel goed.

Vandaag is het weer een nieuwe dag. En morgen ook weer.

Het is gewoon even doorbijten nu…. En focussen op het eindresultaat. Nou ja: eindresultaat…. Het is dan nog niet af natuurlijk. Maar wel een heel stuk meer af dan nu. En daar teken ik voor.

Liefs, Sanne