Selecteer een pagina

Ja. De update. Ik ben aan het aftellen joh, tot de mannen weer weg zijn. Maar ik moet zeggen: het wordt langzaam maar zeker wel echt mooi. De aannemer is bezig in de keuken en de hal. Alles aan het klaar maken voor als de keuken geplaatst wordt. De mannen van La nena (winkel in Haarlem, ook zeker de moeite waard om een keertje te bezoeken als je in Haarlem of omgeving bent!) zijn bezig met de badkamer van de B&B. Dat wordt echt heel mooi! We moesten even op het materiaal wachten, dus dinsdag kunnen ze weer verder.

En ik ben steeds dingen aan het verven. Zo heb ik de B&B (het slaapgedeelte) geverfd. Met kalkverf van vestingh in de kleur: mushroom verfde ik alle muren. Ok, Mari heeft een beetje geholpen. Maar toch.

De eerste laag (de primer) deed ik met de verfroller en de twee lagen chalkpaint deed ik met een blokkwast. Zo wild mogelijke bewegingen: that’s the key. Deze ruimte, de B&B, wordt echt heel mooi. Ik denk dat ik daar gewoon ook zelf af en toe ga slapen! Ik wil zelf ook zo’n mooie boog eigenlijk op de plek van de deur. Dat geeft de ruimte echt instant een vakantie gevoel!

Ook hebben Mari en ik dit weekend veel houtwerk in onze slaapkamer/badkamer geverfd. Ook met de kleur mushroom van vestingh. Dat is toch nog steeds wel een favoriet hier hoor!

We hadden gisteren de kinderen te logeren (bij opa en oma) en dan kan je toch echt wel een stuk meer doen zeg. Dus konden we echt even door en hebben we stiekem ook even op een terrasje gezeten, want dat moet ook echt gebeuren tussen het klussen door.

Ik ga weer met mijn prioriteiten lijstje naar de aannemer morgen en hopelijk dat ze deze week weer echt veel kunnen doen. Ik voel de druk nu toch wel een beetje. Want de 14e mei komen de eerste gasten logeren in de airbnb. Best wel spannend!

Ook hoop ik dat ze verder kunnen met het dak, want het gaat wel erg regenen deze week….

Ik houd jullie op de hoogte! Liefs, Sanne @enstijl