Selecteer een pagina
Ok, natuurlijk is dit voor iedereen persoonlijk. Maar volgens mij heb ik de ultieme inhoud van the ultimate mom’s night out gevonden. Voor ons dan. Tyn (mijn vriendin met ook twee kindjes) en ik zijn een nachtje weg geweest. En dat was…. Zo chill! Hard nodig ook! We hebben lekker gegeten, een massage gehad, in een hotel geslapen, een beetje uitgeslapen (een beetje dan, ritme he….), ontbeten als koninginnen en super hard gechilld en veel gedronken. Ultimate mom’s night! 

Natuurlijk gingen de gesprekken af en toe wel over onze kinderen. Maar ook vaak genoeg over heeeeele andere dingen. En dat is ook wel even fijn. 

Heerlijk gegeten bij: Libertine’s cafe Amsterdam. Dit is in de Negen straatjes. Heel leuk stukje natuurlijk om naar toe te fietsen met onze ov-fiets (over de grachten).


Drankjes gedronken bij Sous (weet niet zeker of het je zo schrijft, ze zijn net open, op de plek waar eerst Brix zat), ook in de Wolvenstraat. En toen met de trein weer terug naar Haarlem.

Geslapen in een vet toffe kamer in Boutique Hotel Staats. Dit is echt mijn lievelingshotel in Haarlem en omgeving.

In de tuin van het hotel lopen vier gezellige kippen rond. De verse eitjes eet je bij het ontbijt.

In de kamer hing een kimono aan de muur, die ongeveer hetzelfde was als de kimono die ik aan had!

Rijkelijk ontbeten in restaurant de Ripper (in het hotel). 

all pictures: @enstijl
Een massage gehad bij Spa Manda in Haarlem…. Daar is het ook altijd fijn! 

En toen weer naar onze kindjes. Ook nogal fijn! Ik heb ze gemist, maar zo’n avondje voor jezelf is ook niet verkeerd af en toe.

Liefs, Sanne