Selecteer een pagina
Ja en dan heb je dus heel veel keuzes en mogelijkheden gezien bij Superkeukens. En dan weet je het nog helemaal niet. Sterker nog: ik dacht eerst dat ik het wel wist, hoe ik de nieuwe keuken wilde in het nieuwe huis, maar er is zoveel mogelijk. Ik was een beetje in de war en overspoelt met informatie en had totale keuzestress.

Mari en ik hebben enorm lopen wikken, wegen, meten en weten. En we hebben veel overlegd om erachter te komen wat we precies willen in een keuken.

Zo leer je elkaar ook weer wat beter kennen…. Haha.

Je kan hier de nieuwste vlog bekijken en ik zou het heel erg leuk vinden als je je abonneert op mijn youtube kanaal en een like geeft aan de vlogs.

Als je het belletje aanklikt krijg je een seintje wanneer er een nieuwe video online staat en in de volgende video zie je voor wat voor soort keuken we zijn gegaan….

Liefs, Sanne